Wednesday, June 18, 2014

KLIHF @ PWTC Part 3

Lepas si kudut dah puas hati ngan apa yang dia cari...kami jalan2 sekitar booth...nak cari la kalau2 ada yang berkenan di hati kan....tapi non hado....hehehe...just amik gambar....belek2...amik kad diorang..sebab nak tgok kat website...kat situ memang diorang bawak yang mahal2...namapun exhibition kan...hehehehe....

 Booth Chenta Watie Scarf...decoration booth ni pun cantik...
 si debab aku pun suka kat sini...
 singgah kat booth Bellaammarra ni lama skit...si kudut beli lagi selai Jubah...huiiiiii...x paham aku dia ni...
 bergambar dengan Bella pemilik boutique ni...cantik orangnyaaa...
 kat Bellaammarra ni dia beli selai lagi Jubah....tgok la muka hepi dia tuh...
 jalan2 lagi tgok ada rakaman TV Alhijrah ke TV9 ntah...
 pemilik boutique Bella jugak namanya...x tau la boutique mana...ada antara korang tau?
 ni booth Mizz Nina...
 ada fashion show jugak...

 senarai program dari Jumaat - Ahad


Acu dan Dania kat booth Jelitasara....

Jalan punya jalan sampai habis semua booth kitorang terjah..satu apa pun x berkenan di hati...x tau la kenapa maybe sebab crowd ramai sangat dan jalan pun berpusu2 kot..lagipun booth pun kecik je kan..so ruang mmg ada limit....

lepas ni aku hidangkan korang edisi bergambar di luar dewan ni....pas tu abih dah...

13 comments:

  1. Beshnyee... Kite pon suke jubah bellaamara

    ReplyDelete
  2. ooo mizznina pon ada booth eh.bagus lah eh.

    ReplyDelete
  3. pelik laa gak..sepatutnya barang time exhibition laa yang murah kan sebab time tu orang ramai...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  4. selalu camni memang booth kecik so xde ape sangat untuk dibeli and limited jugak

    ReplyDelete
  5. ye lah.. kalau bawak yang murah lagi bagus utk marketing diorang.. kalau dah mmg bawak yg mahal, rakyat marhaen mcm saya ni lopong je la.. nama nak gi butik diorang pun simpan dalam mimpi.. haha

    ReplyDelete
  6. tak sempat nak pergi.... ada program saja hari minggu lepas.

    ReplyDelete
  7. Bestnya...eynda tak berkesempatan pegi situ...

    ReplyDelete
  8. Org ramai sgt yg tak tahan tu...

    ReplyDelete
  9. kalau jualan kat exhibition mesti mahal2 kann..
    Si kudut dapat jubah tu happy lah tu apa yg dia nak dapat :))

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah