Wednesday, June 18, 2014

KLIHF @ PWTC Part 2

Haaa itu la dia booth yang di ncari2 si kudut...kat sini la dia tempat dia tempah jubah modern..tp siyes memang cantik jubah2 dia...harga pun boleh tahan...si kudut tempah tu RM179 ke RM189 ntah...aku pun x paham ngan dia...x kisah bab harga...tp nak tunggu 3 minggu...lama kot..hahahaha..aku ada gak survey2...mak ai...takut la tgok harga....design memang cantik2..

 punya la ramai orang kat sini...Imanboutique ni memang popular...
 budak muka puas hati dengan Jubah yang dia minat tuh....
 cuba dan cuba...just nice...kain pun selesa...

Puas hati terus tempah...diorang xde ready stock sebab dah abih hari Jumaat lagi...

 tudung2 awning yang ekslusif dan harga pun....walla....
x nampak plak nama booth....tp ok jugak jubah2 dia...

Aku kagum satu jer...bukan orang2 muda yang datang berkunjung..yang dah berusia pun sanggup bersesak2 kat sini...aku terjumpa jugak la kawan2 opis aku...diorang pun pelik aku ada kat sini...well aku ok je pergi kat sini even aku belum berhijrah...x boleh ke orang x bertudung pakai jubah???ok2..xmo emo2...slowly ok...aku x kisah apa diorang nak cakap[ pasal aku...

Ok...kita jumpa next entry....panjang weh kisah KLIHF ni....korang jangan bosan eh...hehehe..padahal x sampai sehari pun berjalan...


13 comments:

  1. cantik gak jubah ni, menutup aurat dan selesa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jubah dia sgt cantik tp pricy skit....eh sikit ke mcm banyak je..hihihi

      Delete
  2. wah menarik ni menarik... nak nak nak, nak baca lagi... heee.... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila baca ye...ari ni update pasal klihf je...

      Delete
  3. sangat cantik jubah tu...teringin nak ada satu jubah camtu

    ReplyDelete
  4. Cantik sangat ... Mama pun terasa nak berjubah raya tahun Ni....

    ReplyDelete
  5. my mum & my sis pun pegi hari sabtu tu...

    ReplyDelete
  6. comel si kudut nie ngan jubahnya..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. Wahh bnyk jubah2.. klu org pompuan boleh rambang mata ni.. tak tau nak pilih jadinya.. :D

    ReplyDelete
  8. Cantik pilihan si kudut tu hehehe ..sesuai la ngan dia ..

    ReplyDelete
  9. sy pn kalau suka xkisah harga asal berbaloi beli...

    ReplyDelete
  10. mudah2an org mcm kita mendapat hidayah berhijab one day nnt yer SA.. hehehe

    ReplyDelete
  11. Sure rambang mata kalau g sana..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah