Wednesday, June 11, 2014

Selfie Mama Dan Anak Dara...

Apa saja yang dua beranak ni buat kalau dah berjumpa kan...ni la nasibnya jadi weekend mama...sedar2 anak dah besar je...tp tu la x membesar depan mata kan...jumpa time weekend..rasa macam x puas plak besarkan dia...ramai yang cakap Dania mukanya lebih iras ayah nya...eh....mana satu betul ni...ada yang cakap sebijik macam aku masa kecik2...ah...lantak la...janji anak aku kan...heheheh....ni la kerja kami masa kat Muar...Selfie guna monopod...hhehehe....asyik tersimpan je menatang monopod tu dalam handbag kan...sebab tu aku suka handbag besar2 sebab boleh letak macam2 mak nenek dalam tu....dulu masa anak kecik boleh la letak pampers anak or kain baju...la ni anak dara dah besar...xde la...banyak barang2 sendiri jer la...

 apa dah jadi ngan pipi kami eh...
 jom lawan pipi sapa paling gebus...
 sayang kakak..
 ketara plak pipi2 kami kan..dah macam kuih pau...
 haaa...x senonoh selfie time baru bangun tido...without any makeup
peace yawwww.....

Orang cakap dah ada anak dara ni best....ye ke best???/huhuhu...memang best sebab kami dah boleh share everything...x kisah la baju ke...shampoo...kasut...haaa...kasut kami sesize tau...size 5...kasut aku dia boleh pakai...hehehe....bagus la..sebab dah ada pewaris kasut2 tinggi mama...

Korang dah beli baju raya dah ke? aku x beli lagi la u olls...kain memang banyak beli...tp boleh dah xde yang nak amik tempahan...alamatnya beli la baju yang dah siap nanti...tgok la next week kot nak pi cari....hehehe...x pun tunggu lepas gaji nanti....apa tema tahun ni?

Kami berdua sepakat pilih KELABU....

12 comments:

  1. mak pun mcm anak dara aih..cun cun..

    ReplyDelete
  2. anak aku kecil lagi.. aku rasa anak aku nak kahwin nati sempat ke tak tgok menantu aku, cucu aku..
    dush

    ReplyDelete
  3. eh eh eh, mcm sama je muke SA ngan anak dara SA..comellll..;D

    thn nie en somi dh warning awal2 baju raya recycle je thn2 sudah..kalau nak baju raya, cancel oliday..;(

    ReplyDelete
  4. memang best dapat anak dara..samalah ngan alin...baju alin semuanya dia boleh pakai yg size s tu...kasut pun beli yang buy 1 free 1...hehehehe...tapi yang payahnya..bila dah besar ni susah gak nak kawal anak dra sornag ni...samalah perangai mama dia masa gila2 remaja dulu...hehehehe

    ReplyDelete
  5. memang best dapat anak dara..samalah ngan alin...baju alin semuanya dia boleh pakai yg size s tu...kasut pun beli yang buy 1 free 1...hehehehe...tapi yang payahnya..bila dah besar ni susah gak nak kawal anak dra sornag ni...samalah perangai mama dia masa gila2 remaja dulu...hehehehe

    ReplyDelete
  6. Salam..wah berselfie dgn anak..hehe comel dua2..owh ye, sy jemput akak join giveaway di blog saya kalau sudi..sy ada lebih Voucher Diskaun dpd LAZADA...so saya buat giveaway utk bagi Voucher tu pada bloggers. Kalau akak dapat, boleh lah beri hadiah utk anak dara akak tu..hehe..barang LAZADA semua best..jom2 :)

    http://lynndamya.blogspot.com/2014/06/giveaway-voucher-diskaun-lazada-1.html

    ReplyDelete
  7. Hehehe sama la Lya pon suka jugak selfie ngan anak dara Lya tu hehehe ..
    Comel jer dua2 ..

    ReplyDelete
  8. wahh berselfie berdua..dania dan mama macam kawan je :)

    ReplyDelete
  9. comelll.. Dania dah nampak besar.. nanti boleh lawan mama & doter sapa lg vogeh hehe

    ReplyDelete
  10. like mother like doughter... sama la muka...

    ReplyDelete
  11. Best best .. boleh buat bestie! Kamceng dgn anak hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah