Tuesday, June 17, 2014

KLIHF @PWTC Part 1

Kisah Sabtu...si Acu yang excited..first time nak pi PWTC....sama macam si Dania...pepagi subuh dah bangun...pi sarapan kat kedai mamak..then terus naik komuter pi PWTC...dari Putra tu nak ke PWTC kena la jalan kaki tp xde la jauh sangat kan...x jauah pun berpeluh la jugak..dah banyak perubahan rupanya kat depan The Mall ni...dah lama giler x lalu...memang tgh renovation...ntah nak buat apa lagi aku x tau la...

 dua2 teruja lebih

Aku dan Si Kudut....
 
 kami ke sini....
 masuk sini kena daftar dulu...if x daftar x leh masuk...tp ramai je lepas aku tgok...
 daftar utk dapatkan sticker ngan goodies bag...

 ala...goyang plak gambar ni...deretan baju2 yang cantik2..


masuk2 jer nampak butik Zanrias punya booth..lawa booth dia...

tgok la budak tudung pink tu teruja lebih nak cover semuanya....

First memang kena cari booth yang dia nak pergi...giler ramai betul orang..ekon kuat jadi x terasa....macam2 ada...tp sayangnya beratus2 harganya...ada Abaya..ada jubah modern...ada macam2 la...shawl pun ada..tp biasalah bila dah masuk pasaran exhibition dan karnival ni memang la mahal giler...apapun aku teruja tgok bermacam2 fashion hijabista yang di pamer dan di jual...si kudut plak tempah jubah modern kat  Imaan Boutique....

Nanti aku citer kat next entry...

18 comments:

  1. kalau beratus2 rege cuci mata je la jawab nya kan
    nak2 tengah bulan ni
    memang tak la beli

    ReplyDelete
  2. Tgk kt tv.. Nmpk.meriah juga...

    ReplyDelete
  3. dah masuk dlm pwtc, for sure harga jubah tudung tu semua mahal..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sgt betul tau....double triple harganya...sewa booth mhl kot

      Delete
  4. wahhh nmpk benor lama sy x kesini.lawaaanyaa blogggg.huaaaa.nangisss~

    ReplyDelete
  5. fuiyoooo nyopping.. hihi..
    x berkesempatan nak pi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adik akak yang nyopping CT...akak x pun..

      Delete
  6. kalau camni memang cuci mata je la dna kumpul pamplet..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak tau x dania yg kumpul pamphlet ngan biz card...hihihi....mana ari tu tugas amik gambar je

      Delete
  7. The Mall tu dah take over by Sunway sekarang..now dorang tengah renovate Mall tu untuk diberi nama Sunway Putra Mall..nanti bila siap bernafas baru laa..dengar2 ada wayang skali kat situ..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. Menarik... sesuai jln2 utk cari inspirasi dlm event2 mcm ni..

    ReplyDelete
  9. beli beli beli ..cuci mata cuci mata cuci mata ....hehhee

    ReplyDelete
  10. cuci2 mata dulu.. dapat apa yg berkenan dihati mst puas hati..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah