Friday, June 6, 2014

Happy Birthday To Me....


6th June 1978 - 6th June 2014

Today Is my day....my 36th birthday...menjangkau usia Ini apa yg aku harapkan adalah
Melimpahnya rahmat dari Allah, kesihatan yg baik untuk aku terus berusaha keras membina kerjaya demi masa depan satu2nya puteri tunggalku & keluarga ku...diberikan kasih sayang dari insan2 yang menyayangiku...dilimpahi rezeki berlipat ganda dan dipanjangkan umur....semoga kebahagiaan yang diimpikan menjadi kenyataan...
Amin ya rabbal al amin...

Hari ni Malakoff cuti weyyyy....dapat extra cuti sebab esok public holiday...
Aku sekarang kat Seremban...petang or malam ni nak balik Muar...
Nak sambut birthday dengan adik ipar yg kebetulan birthday dia semalam...
X tau la apa agenda....makan2 family je la kot...

Korang jangan notty2...have a great weekend.....

Love you all....

Psstt...sapa nk bg hadiah?  Joking......

44 comments:

  1. Happy birthday kak..Selamat enjoy your day! Semoga murah rezeki, dipanjangkan usia, diberikan kesihatan yang baik. Have a wonderful Birthday! :)

    ReplyDelete
  2. eppy besday to you..eppy besday to you..eppy besday to akak amanda..eppy besday to you! hehe..

    ReplyDelete
  3. hapy birthday sa. beza umur kita 3tahun.. semoga dipnjangkan umur dimurahkan rezeki diberkati dunia akhirat....

    ReplyDelete
  4. kita kirim doa buat hadiah.
    semoga cantik selalu, sihat selalu dihari lahir mu..
    amin

    ReplyDelete
  5. Sanah Helwah Along.
    Semoga sentiasa di dalam limpahan redha Allah, dunia dan akhirat.

    ReplyDelete
  6. selamat hari lahir sisi.. semoga diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezeki :)

    ReplyDelete
  7. Happy birthday, SA. Semoga murah rezeki, panjang umur dan hidup sentiasa bahagia dan diberkati!

    Ish, tak acilah hari ni dia dapat cuti extra... jealous bangat nih....

    Apa-apa pun, selamat memandu pulang ke Muar, enjoy saat-saat indah bersama keluarga dan jangan lupa cerita segala surprise yang terjadi di hari jadi :)

    ReplyDelete
  8. happy birthday along!! wish u all the best in life

    ReplyDelete
  9. Selamat hari jadi...semoga dipermudahkan segala-galanya dan bahagia selalu..:)

    ReplyDelete
  10. hepi bezday, SA.. semoga pnjg umur n dimurahkn rezeki..

    ReplyDelete
  11. happy birthday sis..semoga panjang umur murah rezki sentiasa sihat k:)

    ReplyDelete
  12. Selamat ulangtahun SA. Hari ni pun hari jadi akak jugak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah..we share the same date kak....selamat hari lahir buat akak jugak...

      Delete
  13. special utk akak
    http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/06/happy-birthday-sista.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Ainim...really appreciated. .

      Delete
  14. SELAMAT HARI LAHIR SA,alhamdulillah 36tahun sudah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Puan Kutu....haah dah 36 tahun dah...tp x rasa pun hahahaha...

      Delete
  15. Replies
    1. eh jangan la macam tu Shah...iolss sedar diri..hehehehe

      Delete
  16. Ohhh....akak keje kat malakoff ye...malakoff customer compny sye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uik...ye ke...company apa tu erk..

      Delete
  17. HAPPY BELATED BIRTHDAY SA!!!
    nasib baik sempat wish kat IG & FB.. hehehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah