Friday, June 13, 2014

Habib Jewels di Jari Manis...

Silau..silau oiiii...memancar2 dh ni.....jari tu sememangnya jari aku...tetapi!!! Ada tetapinya tau....cincin tu bukan milik aku...hahaha....xde la aku suka pakai cincin besat2 macam ni....x sesuwei ngan aku....lagipun aku x berapa minat pakai emas...yang ada pun x pakai....tgok cincin ni cantik tersarung kat jari si Intan...terpanggil nak tepek kat sini...cincin tu mmg cantik...harganya??? Pun menarik...Intan x bg tau plak bape harganya..


Corak modern ni...

Nampak janggal di jari aku kan?

So..korang yang minat barangan kemas atau emas boleh la kunjungi Habib Jewels...
Nak plak dh nak raya ni kan..ni la time nak beli barang kemas...aku setakat ni xde la selalu beli...sebulan sekali pun x..apatah setahun sekali...huhu...yg ada tu pun kalau pakai if pi wedding or time2 raya...terasa nak pakai...baru aku pakai...huhu...

Korang suka ke renovation rumah baru aku ni....cantik x...aku sangat puas hati...x crowded dan simple...x tau knp suka kaler ni plak kali ni....special thanks to adik Azhafizah...sgt2 puas hati dengan sentuhan Fiza...korang kalau nak buat make over bleh request kat Fiza
www.azhafizah.com...x pun klik je link blog dia kat sidebar aku tu....


29 comments:

  1. wow kak...habib jewels ek...cantik design tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. design tu mmg cantik tp kat jari akak x kena

      Delete
  2. dengar ritu rege mas jatuh...leh la sopping raya ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah...cik abg SApun ckp rega emas dh jatuh

      Delete
  3. saya pun tak minat sangat emas kak. tp kalau ada duit nak juga beli buat simpanan

    ReplyDelete
    Replies
    1. tp kalau emas putih akak suka..heheheheh

      Delete
  4. wah dah renovate dah...cantik cantik cantik, kemas kemas kemas... ho ho ho...maapler kak, hari ni baru sempat sampai... semalam cotiiii..... psst...pinjam bley yang kat jari manis tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang kat jari manis tu bukan milik akak la dik..huhu...milik kawan opis...huhu

      Delete
  5. I juga tak suka pakai gold.. tapi sesekali teringin tu I pakai jg..
    pasal renovation rumah you I dah komen semalam.. tantikkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu...hehehe...kalau ada wedding baru pakai..x pun pakai time raya...

      Delete
  6. cantik tu.. cuma saya pun bukan jenis pakai barang kemas.. hihi..

    cantik layout baru.. kemas.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la kita Rai...thanks...cuma lom buat house warming jerk..heheheh

      Delete
  7. Cantik gak designnya... Hehe.. Minat tu minat tapi mmp tgk aje lah kot...

    ReplyDelete
    Replies
    1. orang ckp bagus beli emas utk investment...tp SA bukan jenis beli emas selalu...hihihi

      Delete
  8. Replies
    1. akak pun x mampu..selalu beli mas kat kedai biasa je....

      Delete
  9. Cantik designnya ... unik gitu

    Rumah baru ni mmg cantik, nmpk kemas dan simple

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks MK....nanti nak tukar domain plak...hehehehe

      Delete
  10. uniklah design cincin tu..suka! mesti agak mahal jugak tu..

    psstt..thanks order design dengan fiza :)

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. harus tukar...nak raya kan...heheheh

      Delete
  12. woww habib jewels.. chantek3 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat cantik..tp SA x mampu kot...ni org lain punya...

      Delete
  13. Wah wah wah wah Cantik tu ..Nanti SA kena beli satu la buat melaram hari raya ..Lya pon tak berapa suka yang jenis besar2 hehehe ..kecik2 ok laa ..Lgpon kalau besar sangat raser tak sesuai ngan jari Lya jugak huhuhu..

    ReplyDelete
  14. Wahhh cantik umah baru SA ..Fiza buat mesti cantikk kan ..Fiza mmg terbaik ...
    Happy blogging SA

    ReplyDelete
  15. lawa template baru akak nie..lawa ibarat barang kemas habib jewels..hehehe..saya suka tengok layout akak nie..sejuk jer mata memandang..nak baca pun senang sebab xde widget2 yang menggangu..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah