Thursday, June 12, 2014

Tips Kurangkan Kesan Akibat Cuaca Panas

Sumber FB

Kat atas tu antara tips2 untuk mengurangkan kesan masalah kesihatan akibat musim panas...sekarang tgh musim panas kan...
Kalau la boleh x pakai baju dh lama x yah pakai...serius mmg x leh tahan panas....
Kena kat yg duduk area dekat ngan laut agaknya terik betul panas kan....
Aku plak panas2 ni payah nak tido...berkalih sana sini tetap sama jugak....
Jom sama2 amalkan tips kat atas tu...
Serius aku mmg x tahan panas.....

11 comments:

  1. dah cantik la blog...thanks for the tips

    ReplyDelete
  2. memng terasa kepanasan dunia sekarang nie...huhuu nasib xdak anak kecil kesian..info berguna nie...

    ReplyDelete
  3. auw along! adakah lieya terlambat....cantik umah baru along...serius cantik..sedap mate memandang...heheheeh

    tu le along, skrang musim panas elnino kan.... kene byk2 minum air....

    ReplyDelete
  4. Salam..slmt pagi sis....
    cuaca skg ni kena bjaga....kalau panas bleh keno strok tetiba..

    p/s : Klu free jom join 1st GA Sha...
    http://notashalimar.blogspot.com/2014/06/giveaway-salam-kenalan-dari-blogger.html

    ReplyDelete
  5. betul2..sekarang ni mmg panas betul!!

    ReplyDelete
  6. yay! blog dah cantik... hehehe..
    betul laa... skrg ni panas semacam.. kena berjaga2 lebih ni.. huhu

    ReplyDelete
  7. wah..blog akak da cantik..nice...sedap jea mata memandang...

    uiikksss...kat seremban pun panas gak....

    batuk saya tak elok lg ha...adoiii....

    air minum berliter-2 dah........

    ReplyDelete
  8. Sekarang ni asyik masak air je kak sebab banyak minum air masak je. Panas betul. Nak tidur malam pun susah. Kalau ade air cond pun rasanya panas sikit jugak kan

    ReplyDelete
  9. asal malam je mmg panas.. on aircond & kipas pun rasa samar2 panas lagi..
    yg bestnya bila mandi pagi2 tak air tak sejok.. tak payah pakai water heater buat masa ni..

    ReplyDelete
  10. mmg terasa gak la.. kipas 24 jam dah la ni...

    ReplyDelete
  11. Mmg sekarang ni panas betul la kan ?? Kenqa banyak minum air putih banyak2 ..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah