Sunday, June 8, 2014

7 Sombong Dilaknat Allah

Sharing is caring......


Just need to share with all of you peeps..
Jom sama2 elakkan dari menjadi sombong. .x untung pun...yes aku akui memang aku hidup di kelilingi orang2 macam ni.. cuma yang penting hati kita sendiri kan...
Sampai bila nak sombong...sampai bila nak angkuh...sampai bila nak bongkak...
Yang rugi diri sendiri...jauhkanlah sifat negative ni...

9 comments:

  1. Terima kasih kerana berkongsi info.

    ReplyDelete
  2. Nice sharing :D

    Mohon di jauhkan dari kita semuaa :')

    ReplyDelete
  3. Nice Sharing :D

    Semoga kita dijauhkan dari sifat ini :')

    ReplyDelete
  4. Saye tak sombong..tapi..kalau jumpe orang menyombong dengan saye... jadi geram.
    http://drshikinzainal.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Perasan sombong hanya akan merugikan empunya diri yg sombong itu.. semoga kita semua dijauhi dari tergolong dikalangan org2 yg sombong... aamiin...

    ReplyDelete
  6. orang sombong adalah orang yang rugi.

    ReplyDelete
  7. yang last tu sy pernah encounter skali..dia sombong sebab ramai orang ikut/adore dia...tapi bila dia jatuh, orang2 kuat dia pun lari..tinggalkan kami yang tak berapa kuat dengan dia nie...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. mintak kita semua dijauhkan..
    semoga dgn share ni spt jadikan pengajaran utk kita semua..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah