Friday, June 27, 2014

June's Birthday Celebrations

Haaa...sampai ke acara la ye ...x semua dapat datang on time...even boss pun ada meeting...pas tu boss aku sendiri biz trip...sedey...tp x per la...as long as ada sambutan kan...cuma x semua ada la...

jom2 tgok apa yang ada jom...sorry korang aku update secepat kilat ni...bz ngan kerja lain kan....

hadiah2 yang ada...lupa nak cakap selain hadiah aku dapat semalam tu...ad hadiah kad starbuck...hehehe...ok la dari xde kan...

cake for birthday girl

cake for birthday boy
birthday girl selfie time..
potong cake..actually gambar ni macam terbalik la..x ikut turutan...ah..lantak ko di sana..
birthday girl....
pinggan aku...amik nasi ciput je..lebih meratah lauk...hehehehe...
siput sedut aku yang dah bape kali repeat...
Safiyyah senyum lebar...hehehehe
the guys in our division..
awat kucar kacir ni...ah lantak la...hehehehe.....

Special thanks to semua yang menjayakan majlis....dah tua2 ni sambut birthday potong2 kek macam ni rasa macam janggal plak...hehehhee

Happy Birthday to us...

Selamat Menyambut Ramadhan Al Mubarak....

4 comments:

  1. best lah dapat celebrate reramai dgn opismate.. dapat mkn sedap2 plak tu.. :D

    ReplyDelete
  2. seronoknyeee potong kek beramai ramai..kek tu nampak comel :)

    ReplyDelete
  3. Bestnya dapat celebrate ramai-ramai cam ni. Dulu ada gak dibuat kat my office. Sejak ex-colleague dah takda, takdalah merasa lagi. Well, mine also baru lepas semalam :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah