Saturday, June 14, 2014

Teman Acu Pi KLIHF PWTC

Pagi subuh dh bangun sebab nak temankan Acu pi KLIHF kat PWTC...ala event2 Hijabista amenda ntah.. aku x alert sangat sebab belum berhijab..huhu...Acu nak pi awal pagi sbb takut ramai orang..Dania of course la nk ikut..x kan nak tinggal plak kan...lgpun memang nak cari baju raya dan kasut raya dia...beli awal2 senang skit...kan?


Selfie 2 beranak kat KTM ststion...


Dah pakai sandal baru..comfort sgt2


Babai atuk...babai uwan...

Atuk ngan Uwan x ikut sebab ada wedding...kami mmg x berapa suka pi wedfing...x tau la kenapa...if wedding sedara mara terdekat baru pegi...Itu pun kena paksa baru pergi...
Buruk perangai kan....

Apa pun biar mak abah dating berdua plak...sesekali diorang nak privacy jugak kot kan...




7 comments:

  1. Replies
    1. x shopping la..mahal gilo...hehehehe

      Delete
  2. Replies
    1. adik akak ada kerja pas tu dia shopping jugak...heheheh

      Delete
  3. wahhh...event hijabster ker???mesti ramai awek tuhh...hehehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  4. sesekali bg atok & uwan gi dating.. nnt tau2 je SA dpt adik bongsu..hahahhaa *joking* :P

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah