Friday, June 20, 2014

Fire Drill Training...

Semalam...tetiba ada latihan kebakaran untuk block opis aku...x sempat nk simpan personal thing terus alarm bunyi dan diarahkan keluar immediately....namapun latihan kebakaran kan...mana boleh turun ikut lift...kitorang kena turun tangga...korang bayangkan aku kat level 11...nak turun ke groundfloor....letih keting aku dik non....org tgh latihan aku sempat amik gambar sempat selfie....ni kalau in real mmg ramai rentung ni.....


Terkedek2 masing2 turun...


Krsian kat guest kitorang yg datang meeting...x pasal2 terlibat sama...ngan bwk bag berbondong2


Diarahkan ke assembly point...


Tgok2 sempat kan masing2...ni gang2 HR...


Aku ngan kak ani....


Semua x takut pun....happy lagi ada...

Paling suka gambar ni....hahaha.....Selfie ngan salah sorang boss



Habis jer bergambar ngan boss ni terus diarahkan naik opis...kejap jer la kan...lagipun panas...berpeluh2...paling best ketaq lutut weh...
Sampai ari ni betis lenguh....ni la penangan orang yg rajin sangat bersenam kan...
Setahun sekali pun payah...

Padan muka sendiri


12 comments:

  1. Ofis akak hari selasa tu Suria.. siren berbunyi memasing buat bodoh jer tak turun hahaha.. sebab tahu training jer tu.. memang brutal betul budak2 ofis akak ni..

    Posing kena ada Suria.. baru meriah kan :)

    ReplyDelete
  2. Mak aihhh...tingkat 11 tu...kalau lenggang kangkung turun dr tingkat 11 camtu mmg dah rentung kalau smpi bwh...haha..

    Sekali sekala bersenam tu...apa salahnya..hihi..

    ReplyDelete
  3. uishh sempat lagi tu bergambar..ketaq lutu haihh kalau turun dari tingkat 11..mahu muntah² ni

    ReplyDelete
  4. fail la fire drill gini kaedahnya.. mau hngus semua.

    ReplyDelete
  5. Hahaha kalau camni dlm kategori GAGAL ni SA hahahaa ..Sempat lagi tu bergambo2 bagai hahahaa ..
    Fail fail fail ..kalau betul2 sempat lagi ker SELFIE kiterrr hehehe ..

    ReplyDelete
  6. haaaa semua suka sebab tak yah buat kije kan
    kihkihkih

    ReplyDelete
  7. aduhhh saya tingkat 21!amikkoo..

    ReplyDelete
  8. wOOO tingkat 11 dah ketaq pala lutut..
    you know I masa kat opis lama kena turun dari tingkat 32 okeh.. huwaaaaa =(

    ReplyDelete
  9. Nasib baik turun.. klu naik smpai tingkat 11 boleh putus urat lutut hehee.. :D

    ReplyDelete
  10. Huhu... Tingkat sebelas... Mujur turun.. Kalau naik bukan ketaq lutut je.. Tulang kaki blh cabut wooo.. Hehe

    ReplyDelete
  11. Nasib baik office saya tak tinggi mana. Itupun bila ada fire drill, manjang je kita orang 'rentung'. Apa ke tidak, lenggang-lenggang kangkung keluar office sambil berborak. Ada siap bawa payung lagi. Tanya gak kat kawan, fire drill training jek tapi tak yah bawak beg ke? Maknanya segala maknek bag hangus terbakarlah masa drill ni dijalankan ..... Nasib bukan beg Chanel ke, Prada ke...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah