Monday, June 16, 2014

Kadar Mas Kahwin Di Negeri Sembilan...


Ada sapa2 nak kahwen ngan anak NS?


Berikut adalah kadar Mas Kahwin bg anak dara dan janda di NS
Senarai tu Ikut suku2 di NS...korang baca la ye...
Ikutkan mmg mas kahwin dah naik dh...dulu time aku kawen x sampai pun RM100...hehe...untuk la anak2 gadis NS sekarang kan...
Aku suku mana?
Suku nan 12 orang biasa...
Keturunan Minang Selemak....



7 comments:

  1. Akak suku 3 Batu....waaaaa. Kok ikut abah den, sodap sikit... Biduanda. Cincin duo yang oii...hahahahhaha.... Suku lingkungan istana, tapi dah adat eh ikut omak...kito follow yo la...

    ReplyDelete
  2. Oooo..ada ke guidelines ni?
    Masa saya kawin dgn wife saya dulu, macam takde ikut guidelines ni..
    Nanti nak copypaste benda ni ya, nak tunjuk kat my wife :)

    ReplyDelete
  3. Sy x de suku...hehe...tumpang duduk n9 je...:)

    ReplyDelete
  4. huhu.. byk gak suku kaum kat n9.. mas kawen pon naik skarang

    ReplyDelete
  5. Mak aii macam2 suku kat NS ni yerrr ...
    Lya asal Teganu takder suku2 hahaha ........
    Lya masa kawen WANG HANTARAN kita tu disebut sebagai mas kahwin kat Teganu ..
    Kalau RM5000 haa aaa RM5000 tu la disebut sbg mas kawen ..,

    ReplyDelete
  6. johor paling murah RM22.50 tunai je :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah