Monday, June 9, 2014

10 Jenis Sahabat Yang Harus Dihargai...


Hidup akan sunyi kalau xde sahabat yang mewarnai dunia dan hari2 kita kan?
lets check 10 jenis sahabat yang harus kita ada...sahabat yang susah senang dengan kita...
betul tak?





12 comments:

  1. jangan sesekali abaikan kawan yang baik camni.

    ReplyDelete
  2. Sahabat dikala ketawa senang nak cari, sahabat dikala susah, orang kata hanya satu dalam seribu :)

    ReplyDelete
  3. nape saya rasa akak mcm tengah describe pasal diri saya jer..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh ye ke....bagus ar kalau ko mcm tu Lan...jd seorg kawan yg paling baik

      Delete
  4. Jika ada shbaat ygmenepati ciri-ciri, maka jagalah pershabatn tu sebaiknya...

    ReplyDelete
  5. zaman skrg susah nak carik sahabat sehati sejiwa..
    suka dgn mak I sebab dia ada kawan sejati dari dulu sampai skrg..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah