Tuesday, June 3, 2014

Rezeki awal June

Alhamdulillah..ini kali petama menjadi salah seorang pemenang dalam GA yang aku sertai...rasa macam best plak join GA ni...

senarai peserta DISINI

senarai pemenang DISINI

Kepada peserta2 yang lain tu tahniah jugak..30 peserta bertuah yang berjaya mendapat hadiah HESTA Facial Treatment Set Ajaib yang bernilai RM250 setiap satu!^^


Kepada yang kurang berjaya tu...jangan bersedih...insyaallah next time boleh join lagi....nak blogwalking kejap la...ari tu x sempat sebab sibuk kerja...pas tu demam plak....pas ni boleh join mana2 GA lagi...seronok plak kan...


18 comments:

  1. wah wah....tahniah...best nyer kak!

    ReplyDelete
  2. Tahniah. Syoknye menang kan. Bg semangat utk join GA lagi

    ReplyDelete
  3. Tahniah .... tetiba pula mcm semangat nak join GA

    ReplyDelete
  4. Tahniah, SA. Memang kemenangan bergaya ni. Kalau saya mahulah senyum sensorang dari pagi sampai malam. Hiks.

    ReplyDelete
  5. vavava..congrats..alhamdulillah.rejeki rejeki..hehe

    ReplyDelete
  6. wahhh uols pun dpt adiah gak
    tahniahhh :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah kak!!! bertambah berseri2 lagi la lepas nie..=D

    ReplyDelete
  8. Congrats to you.. murah rejeki..

    ReplyDelete
  9. Untunggggggnya. Dpt satu set plak tu. Nnt bleh bg testimoni la SA>

    ReplyDelete
  10. kita pun dpt jgk....besar puas hati

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah