Thursday, June 19, 2014

Dinner Ala2 Chef....

Sapa kata x leh dinner ala2 chef????malam semalam sebab balik dari opis lambat aku pun beli la maggi cup ni...x pernah cuba dan tertarik plak bila tgok kawan2 update pasal mamee trip tu kan..dah la x terpilih pergi...tp x e la lom ada rezeki..
So...lets try this....


Perisa ayam pedas shiitake....sedap mmg sedap...tp Podeh weh.....


Ingredientnya...ada hirisan cili...cendawan shitake dan sayur..   
Mee pun sedap dan kenyal...nama pun mee tarik kan..
Kenyang ke?
Sesungguhnya x berapa kenyang...x abih pun..sebab dari opis aku duk menangis
Bila dapat whatsaap mengatakan rakan blogger Syuhada Baharudin meninggaldunia....
Terperanjat sampai kerja pun x settle...terus balik je...

Sangat2 kehilangan....



14 comments:

  1. alfatihah buat arwah
    kakak sy mmg suka mamee chef ni. bagi sy ok cuma sebab kurang makan mee segera so bolehlaa...

    ReplyDelete
  2. sesekali layan maggi ..memang cedap.
    baca gak tadi pasal arwah..innalillah..

    ReplyDelete
  3. alfatihah buat arwah
    saya tak pernah makan yang ayam ni
    pernah makan tomyam
    not bad
    mee dia sedap kenyal

    ReplyDelete
  4. Dah pernah mkn mee mamee ni tp x bpa suka rasa dia.....
    Al Fatihah untuk arwah

    SA nak ke KK ke? In sha Allah klu ada kelapangan kita jumpa k :)

    ReplyDelete
  5. tak berapa nak minat sangat dengan mamme chef nie...sedap maggi lagi..hehehe

    ReplyDelete
  6. tak pernah try lagi ni..pedas sangat ke kak? should try this one :)

    ReplyDelete
  7. Lya tak pernah cuba pon lagi hehehe .......

    ReplyDelete
  8. sy pun xtry lg..

    al fatihah utk arwah

    ReplyDelete
  9. I kan pergrak tak pernah try maggie ni.. selalu asek makan maggie biasa je.. hahha kesian I kan..
    nnt boleh try maggie ni :))
    Alfatihah kepada blogger Syu.. wpun I tak kenal tp sedih bila tau dia koma dan terus meninggal.. =(

    ReplyDelete
  10. Innalillahiwainnailaihirojiun... moga rohnya dicucuti rahmat.... xpernah juga try mamee chef ni... nanti blh try...

    ReplyDelete
  11. Pernah rasa, tapi tak menepati citarasa tekak saya...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah