Thursday, June 12, 2014

Pot Luck Ahli Mesyuarat Tingkap

Agak lama jugak kami x buat pot luck...kali ni buat sempena bday aku ngan Intan dan Kak Hajar..tp sayangnya x cukup corumn...ada yang cuti...ada yang mc...tp x per la..next time sebelum puasa buat lg...

Jom tgok menu yang ada...next entry aku tepek gambar2 kitorang....


Ikan keli berlada


Sambal ikan merah


Sayur kacang buncis -aku masak


Telur dadar aku jugak yg masak


Ayam paprik


Kuih talam cendol


Pisang goreng


Ice cream..

Sendat la perut...x pe siang ni je makan sebab malam nanti kul 10 aku nak kena puasa
Esok nk pi follow up check darah dan x ray...ye...esok aku cuti....medical check up kat KPJ Seremban...harap2 xde apa2...harap2 darah putih aku dh x tinggi dh...hihihi...

Aku bz skit hari ni...incharge seminar utk special projects...

Kang aku up entry kami2 tgh mkn td eh....

See ya...


13 comments:

  1. semuanya sedap..lg2 aiscream tue..:)

    ReplyDelete
  2. Pergghhh memang sedap semua makanan tu Suria, macam mana tak sendat perut tu kan )

    ReplyDelete
  3. sedapnya...

    psst: cantik la blog SA...

    ReplyDelete
  4. pukul sepuluh puasa...pukul 8 sempat lagi..hehe

    ReplyDelete
  5. fuuuhhh..
    ini kalau makan kt kedai ni dh braper kena caj nie..
    terbaek menu masing2..

    ReplyDelete
  6. seronoknya potluck hihihi..
    kongsi kongsi makanan yang besh..

    ReplyDelete
  7. first time dengar dan tengok kuih talam cendol tu..bestla bawak pot luck boleh rasa masakan memasing kan:)

    ReplyDelete
  8. tengah panas ni tunjuk eskrim pulak.. nak sikit.. :)

    ReplyDelete
  9. mantop!! semua lauk tu combination yg sgt2 menyelerakan.. *pitam*

    ReplyDelete
  10. Wahh sedapnyerr ..talam cendol tu nampak cam sedapp jer ..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah