Tuesday, June 10, 2014

Celebrate Birthday di Muar Part 2

Hiruk pikuk kat umah angah...bila bab celebrate birthday memang anak2 kami yang excited..nak2 si kembar...sampai 2 kali tiup kek...suara diorang jer....dah tiup kek nak potong kek plak...tu la..bila dah berkumpul memang meriah...seronok bila tgok orang ramai anak...hehehe...alah...anak buah pun anak jugak kan...

Jom citer pasal birthday la plak....

 beli kek biasa je sebab takut x abih...satu kek kongsi 5 orang
 dah pasang lilin
 lom habih pasang lilin lagi diorang berdua ni x sabar2
 sabar la nak oi....aduyaii
 tgok Aressa
 yeay...jom nyanyi...
 birthday orang birthday dia
 susun utk sesi ke 2
 sambil letak lilin sambil dia cuit2 krim kek tu...
 ni satay ayam...
 satay perut
 satay daging
 kuah kacang
ketupat dan timun...

Alhamdulillah...settle sambut birthday...plan asal nak buat BBQ...tp memandangkan mak mertua angah tengah sakit...kami batalkan last minute...nasib baik x beli barang lagi...macam x bagus dan x sopan plak...makcik sakit (kanser pangkal rahim) kami nak suka2 plak kan...so kena la hormat perasaan orang...nanti 20hb kot makcik nak operate...semoga allah permudahkan...

Ada short video yang adik aku sempat rakam...nanti aku tepek kat sini...

16 comments:

  1. saya dah boleh bayangkan rupa excited budak2 tu bila lilin tu menyala...semoga makcik akak akan cepat sembuh dan dipermudahkan urusan ketika pembedahan nanti..amin!!!

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  2. cantiklah topping kek tu..nampak rare..budak↓3 memang excited celebrate bday kan :)

    ReplyDelete
  3. Satayyyyyy..nom nom..

    Semoga operation makcik dipermudahkan..amin3..

    ReplyDelete
  4. seronoknya..double celebration!!

    ReplyDelete
  5. syiok la celebrate birthday reramai, meriah gituh. sate skettt

    ReplyDelete
  6. saya puas membayangkan, sate perut tu ada ke isinya? sebab saya tak pernah makan perut...ekekekekeke

    ReplyDelete
  7. Budak2 memang camtulah.. tiap kali orang sambut besday.. dia pun nak sambut jugak..

    Moga makcik cepat sembuh Suria...

    ReplyDelete
  8. budak2 mmg la SA,bab tiup lilin n kek paling eksited..kita plak eksited nak amik gambar derang.hehe

    ReplyDelete
  9. Betul la tu... Tak elok plak kalo terus nak berBBQ sakan time org tgh sakit. Semoga mak mentua angah tu dipermudahkan urusannya oleh Allah.

    ReplyDelete
  10. Seronoknyerr dua kembar tu hehehe ..

    ReplyDelete
  11. Betul juga. Masak orang menahan sakit, tak elok juga kita nak bersukaria. Boleh bayangkan kemeriahan dan keriuhan bila sambut birthday, tiup-tiup lilin dengan budak-budak ni. Selamatkan yang ini, yang sana tak selamat. Habis semua nak dicuitnya.

    ReplyDelete
  12. Mesti sibuk tepis tgn budak2 tu.haha..tp diorg lagi pantas kan

    ReplyDelete
  13. budak2 kembar punya muka mcm geram je.. dah mcm nak terkam kek je.. hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah