Tuesday, June 24, 2014

Twins Day Out With Ibu...

Lama x citer pasal si kembar kan....meh nak citer kisah diorg plak hari ni....si kembar jalan2 dengan Ibu dan Ayah diorang...pi cari baju raya untuk 2 beradik ni...cari kasut kata ibunya...tp x beli pun sbb dua2 melasak....budak nak membesar kan...Ibunya ckp x dapat nak memilih..ayahnya pun duk mengejar diorang je....


Ibu dh ckp x leh mkn gula2...diorg nak jugak...degil...


Gedik betul pose kamu Aressa


Suka sgt props2 lawa ala2 princess dia nk bergambar...


Ibu banjer mkn kat MCD eh?


Jom wash hand...diorg ni mmg diasuh utk basuh tangan....kena ajar dari awal


Macam lebih main air je...

As usual la...diorg ni nama je kembar...mmg susah nak beza...tp itu kalau org yg first time yg jarang jumpa mmg x leh beza..kadang2 pandai diorg ni kelirukan org...bila panggil Aressa...Adeliya yg dtg..bila panggil Adeliya..Aressa yg meluru dtg..pas tu diorg gelak2...sekarang kami ajar dua2 tu panggil kakak or adik...Adeliya kakak...Aressa Adik...
So far diorg Ikut apa yg diajar...tp bila gaduh....xdenya...panggil nama je....ye diorg ni mmg kuat gaduh...kasar gaduhnya mcm baby boy....tp bila salah seorang xde..mmg mencari...x tau la sekolah nanti mcm mn..harap2 cikgu diorang x pisahkan...boleh request kot kan?


12 comments:

  1. seronok kalau dapat anak kembar kan :) susah nak bezakan tapi kalau hari² bersama confirm tak confused :)

    ReplyDelete
  2. Bestnyerr kalau ada anak kembar ...SA pon boleh tumpang suka ngan gelagat diaorg bila diaorang cuba menipu tang kita panggil hehehee ..Seronoknyerr ....

    ReplyDelete
  3. hahaha pandai main keliru2kan orang tua yer..

    ReplyDelete
  4. Memang nampak serupa je. Kalau tak biasa memanglah selalu silap. Comel jek si kembar ni gi jalan-jalan. Kalau dah lasak, tak dapat nak bayangkan macamana makpaknya handle. Saya yang ada sorang anak kecil ni pun tak larat nak mengejar sana-sini, inikan pulak kembar!

    ReplyDelete
  5. olo cyok nye baby kembar.. gula bsr tu abis ke kak>?

    ReplyDelete
  6. Comel jer main tukau2 identiti..hehee..

    ReplyDelete
  7. aloooohhh.. comel nya.

    harap eden dapat anak twin jugak nanti. ameen.. :)

    ReplyDelete
  8. Besonya coklat tu..hehee

    Comel :D

    ReplyDelete
  9. wah akak ade kembar! comel pulak tu.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah