Thursday, June 12, 2014

Gang2 Mesyuarat Tingkap


Ni la gang2 mesyuarat tingkap yang x cukup corumn...kalau diikutkan mmg ramai..tp ada yang bercuti...ada yg mc....next celebration siap potong kek will be next week...
Time semua berkumpul...baru best....


Kami yang kuat makan



Minah ni sambut birthday 11hb...


Aku ngan Intan...buruk nau ghuper rambut...


Intan ngan Kak Nor


Hey candid eh...


Ni lg candid...aku tgh basuh pinggan kot...


Banyak kan lauk...makan..makan..dan makan je la kojo kami...

Sesekali pot luck memang seronok...masing2 kena la bg kerjasama....kalau x daoat bwk lauk...bawak la benda lain...buah ke...ice cream ke...kan...jgn ada dtg bwk badan je...
X adil la...kata gang mesyuarat tingkap...so far...kami semua ok je...hihihi...

Bila pot luck mcm ni kan...dapat merapatkan lagi silaturrahim...selain tu dapat gak tukar2 
Merasa lauk orang lain bawak...sikit sama2 rasa kan...alhamdulillah kami semua happy...
Masing2 sendat...hahaha...aku je kurang selera makan...x tau la kenapa....maybe sebab batuk masih ada kot....ntah bila nk ok balik...

Harap2 makin ok la kan....seluar dh longgar balik ni....x kan nak hantar alter...






10 comments:

  1. Siap ade geng mesyuarat tingkap lagi tu..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang kena ada gang..kalau x susah...makan kat KL sentral mahal..elok bawak bekal..

      Delete
  2. Replies
    1. makan ramai2 memang seronok Maria...

      Delete
  3. Nak join geng mesyuarat blogger boleh SA hehehhe....cantik lah blog u dear...relaksssssss kt sini....

    ReplyDelete
  4. Ini ahli mesyuarat pantry namanya ni.. hehehe
    bestnya ada geng makan2 mcm ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Zaza...makan ramai2 baru seronok kan..

      Delete
  5. Mesti seronok geng mesyuarat tingkap yang sehati sejiwa ..

    ReplyDelete
  6. memang seronok kalau bawak port luck ni..sedap tak sedap belakang kira...kalau dah makan ramai2 mesti seronok

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah