Thursday, June 5, 2014

Adusssssss!!!!! Sakitnyerrrr......


Peringatan buat korang.....tolong...tolong ...dan tolonglah jangan pakai cincin 
Kalau nak main bowling....nanti akibatnya mcm yg kat atas tu ha....
Ngilu giler jari aku tgok gambo ni...saje share kat sini untuk korang punya information
Dan untuk kita sama2 berhati2....sayangnya jari kita kalau dh jadi mcm tu kan....

So korang... make sure jangan pakai cincin kalau main bowling......

Sharing is caring


Sumber : forwarded info from my friend

17 comments:

  1. aiyoooo..scary lak along lieya tgk...

    ReplyDelete
  2. uikss..ngeri tengok..nasib fiza memang tak main bowling. :)

    ReplyDelete
  3. Aduh, ngilunya... Itu baru tengok gambar. Eii, seram tengok!

    ReplyDelete
  4. saya tengok gambar ni le teringat masa main bowling jangan pakai cincin..emm

    ReplyDelete
  5. Arrghhh tanjat kita tengok gambar tu..
    scary seyyhh

    ReplyDelete
  6. uikss...pernah tgk gambar ni before this...smpai sekarng akak post pun saya tak sanggup tengok...nasih baik saya bukan yang jenis suka pakai cincin...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. ish betul2 kejadian ni? ngilu betul..

    ReplyDelete
  8. ngeri haih tengok.. percaya tak sy xpernah main bowling huhuhu

    ReplyDelete
  9. tgok gambar pun seiau..nasiblah tak pernah main bowling.haha

    ReplyDelete
  10. Aduiii... ngilu tulang tengok pic itu. Huhuhuk

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah