Friday, June 27, 2014

Kurma Yayasan Albukhary Foundation


Memang every year kami warga Malakoff akan dapat kurma dari pihak management...suka jugak kurma ni sebab lembut dan padat isinya...besar2 plak tu...makan 2 biji je dh kenyang...pelik tahun ni aku suka makan kurma plak....macam sedap je kat tekak ni....sebelum ni x de plak aku heran bab2 kurma ni....


Baru dpt tadi dari Admin...


Besar2..sedap....x manis sgt la just manis buah je...


Minah happy dapat kurma dan nak balik Seremban...benda utama nak buat mlm ni nak hantar order customer Sophie Paris...customer dari kilang Seagate kat Senawang...ramai jugak yg order...alhamdulillah rezki bulan ni....next katalog nanti aku amim brg online je sbb sure x larat nak pi centre....ramai org tnya aku jual apa online?
Aku jual barangan
1. Sophie Paris
2. Sabun susu beras
3. Pemanggang Ajaib Menang 

Itu la setakat ni yang aku jual online...cadar2 aku x jual online....cadar pun aku jual....ye la...saje nak cari duit sampingan kan....next x tau la apa project lg....
Korang doakan aku ye......



5 comments:

  1. Lya doakan SA murah rezeki sentiasa ..Semoga terus maju dan berjaya ..Mintak2 pasni leh bukak kedai sendiri ..InsyaAllah ..Go go go SA ..MAJU MAJU MAJU MAJU .........

    ReplyDelete
  2. Owh... Akk de jual PA rupanya...

    ReplyDelete
  3. kurma yang besar and lembut² sedap makan dan rasa kenyang kan

    ReplyDelete
  4. Oh, ada jual PA gak rupanya! Dah lama saya mencari ni. PA yang lama jenama fake Happycall telah selamat dilontar keluar rumah. Tengah mencari-cari gak nih.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah