Thursday, June 26, 2014

Nuffnang Berwajah Baru....

Assalamualaikum. ....

Koran perasan x? Nuffnang dh berwajah baru...2 hari x check pagi ni tgok dah berubah


Wah2 Nuffnang dh buat pembaharuan...tp aku x explore habis lagi...
Rata2 ada yg dh up entry pasal ni....Pasal tu aku nak tgok apa yg berubah wajah....
Nanti korang tgok la eh....

As usual aku agak bz...ada byk benda nak citer especially food review yang aku pi Selasa lepas ..gathering with bloggers yang  best sgt2....sempat kang aku up eh...


Jumpa next entry




10 comments:

  1. aah SA....nuffnang berwajah baru...hehehhe yeyyy cepat update ye sbb julia tak sempat belek ig dan fb SA pi food review...besttttt

    ReplyDelete
  2. aáh baru perasan semalam.. kan best kalau hari2 dpt CPUV baru.. baru lah semangat nak tengok wajah baru nuff wakakkaa

    ReplyDelete
  3. rasanya kali ini lagi kemas kot kak

    ReplyDelete
  4. baru perasan hari nie kak...oklah tu

    ReplyDelete
  5. wajah lebih matang gitu dan mesra pengguna :)

    ReplyDelete
  6. Tak tahu kisah pun, SA. Sat lagi nak tengoklah apa yang baru kat NN.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah