Tuesday, June 17, 2014

Suriaamanda Blogger Retis????


Aku disapa seseorang kat KPJ last week..

Dia : awak owner blog Suria Amanda kan?
Aku : erm....ye....
Dia : x sangka jumpa kat sini..saya Liana Silent reader Suria
Aku : oh ..ok..thanks sbb baca blog yg ntah apa2 tu..
Dia : eh..ok la tu Suria..byk info kat blog awak..paling suka baca kisah koma dan anak2 Suria..si kembar tu comel..
Aku : si kembar tu anak buah sebenarnya. .anak saya yg nama Dania tu...
Dia : oic...x sangka nye jumpa kan...saya xde blog..suka jd silent reader je...
Aku : terima kasih...appreciate sgt2..
Dia : Suria tabah ye jd ibu tunggal..lama kan..kalau saya..x tau la mcm mn..
Aku : takpe..itu bahagian saya...

Kami selfie sama2 tp guna hp dia...huhu...sayangnya x amik gambar guna hp aku...dia pun rushing...
X sangka ada yg kenal...bukan blogger retis pun...picisan je..x nak la jadi blogger retis...biar la macam ni...takut jadi riak nanti...


30 comments:

  1. ada orang sapa...kira glamer la tu..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe...glemer eh...alhamdulillah....

      Delete
  2. SA...bukan riak...tp kena rasa terharu ada yang membaca dan ambil perhatian dalam blog SA..riak ni macam beli sesuatu barang tp cerita berlebih2 lebihan...tujuannya nak bg tau dia sorang je ada...org lain x mampu ada...haaa itu boleh kata riak...tp sebagai blogger yang disapa oleh pembaca (silent reader) SA bertuah tau disapa oleh mereka di luar sana...hebat SA...moga lagi bersemangat utk terus berblogging.... :) keep it up dear

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah...semangat tu x kan mati Jue...tp x nak terlalu berbangga nanti lupa diri...thanks dear...

      Delete
  3. ada juga peminat tu akk..mmg best singgah blog akk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. x tau la best ke x...so far alhamdulillah...singgah sini selalu eh...

      Delete
  4. perghh...siapkan sign banyak-banyak lepas ni...Sally nak jual..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. X mo la...sbb sally nk jual...nanti sally yg untung...

      Delete
  5. Wahh.. sy pn kalau jumpa dgn blogger akn rsa teruja

    ReplyDelete
  6. pewittttttt.. tapi memang rasa bes sgt bila jumpa dgn silent reader ni kan kak ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Lieya...bila nak jumpa akak?

      Delete
  7. Wah... seronok juga bila tiba2 disapa oleh pembaca senyap. :)

    ReplyDelete
  8. wah wah kak suria,,, nak signnnnnnn heheheh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Husna nak sign kat mana....meh jumpa akak...eh...

      Delete
  9. wah....seronoknya kak...hehehe...tp sayangnya takde la bergambar dengan silent readers akak tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la sbb dia pun rushing..akak plak terkedu....

      Delete
  10. kira glamour la tu..org kenal. wah..new look blog akak..cun..sapa desihn?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala...ayu pun knl akak jgk kan....cuma lama x jumpa kan...hihihi..buat dgn www.azhafizah.com
      Thanks

      Delete
  11. Replies
    1. Alhamdulillah tp xde la popular sgt pun Maria

      Delete
  12. wowww tahap retis la jugak kiranya SA ni.. saya orang terlanggar bahu pon buat tak tau jek.. nampak sgt org tak kenal langsung.. ngehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. SA ni jenis x knl orang. ..kalu orang x tegur mmg xde la kan....

      Delete
  13. tunggu fiza menyapa lak..pastu nak selfie..nak autograph sekali..boleh kak..retis tau susah nak jumpe ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg tunggu je ni..Hihihihi. .nama je rumah dekat2 kan...

      Delete
  14. wahhh...akak dah level retis dah nie...nanti dah fofular jangan lupa kat saya..hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah.. baguslah tu. Sekurang2nya kita sendiri nampak hasil usaha selama ini ada kemajuan yg positif. Mmg seronok bila kena sapa mcm tu... blurrr skjp. Apa pun tahniah & semoga SA terus sukses.. :)

    ReplyDelete
  16. Hehehe ok la tu SA ..Lya ni org tak kenal tapi Akif tu mmg ramai yang sapa bile kat luar ,,Ada yang tanya ..mcm pernah tgk la anak awak tu tapi kat mana ya ,..hehehe ...Sebab diaorg kenal tang lesung pipit tu la kot hahhaa

    ReplyDelete
  17. auwwww bakal jd blogger meletop mcm blogger yg dah top nih.. siap ada yg menyapa..
    iolls non hado pun hehhehe :))

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah