Monday, January 6, 2014

Kreatifnya Si Kembar...

Assalamualaikum. ...good morning....
Tak tahu la nak marah ke nak gelak.....sgt2 kelakar bila balik rumah Jumaat lepas nampak makin bertambah lukisan graffiti kat dinding2..
Siapa punya kerja ni????
Siapa lg kalau bukan si kembar...smlm aku peratikan si Adeliya duk senyap2 terhendap2 dgn sebatang pensil di tangan.....aku sergah dia..mencicit lari..


Ini contengan dalam bilik.....


Ini kat tepi pintu


Ini kat dinding meja makan...


Mereka sgt2 bijak apabila berjaya sorokkan pensil/pen/kaler kat bawah sofa....sofa aku henis yang ada cushion tu...so kami buat operasi...mmg berjaya kumpulkan..ada lebih kurang 10 batang pensil dan pen.....dulu dh tangkap sekali....
Ni dapat tangkap lg....haha....mcm buat jenayah plak kan.....
X pasti macam mana dia boleh dpt pensil tu...tanya kakak...kakak pun x tau...skrg ni dia dh tau tempat rahsia dia dh x rahsia dh....confirm dia sorok kat tempat lain....harus jalankan operasi ni....


11 comments:

  1. haha.. sama la mcm saya... dh la rumah sewa.. mmg kna jaga dinding... habis la nnt kuar hasil kreatif si Faiqah tu...

    ReplyDelete
  2. Cerdik juga siap sorok bawa sofa:)
    Satu yg baik bila selalu pegang pen/pensil jejari dah lembut. Kena belikan whiteboard dan marker bagi dia menconteng puas-puas...

    ReplyDelete
  3. Kena sediakan satu dinding khas ni kat rumah...hihi

    ReplyDelete
  4. heheh...
    meriah ler umah tu nnti pnuh ngan grafiti..

    ReplyDelete
  5. kalau ada anak2 kecik kt umah..ni lah antara problem yg common..hehehe..

    ReplyDelete
  6. adoiiiiiii dinding pulak jadi mangsa hahhaa
    standard kan budak2 suka nau conteng dinding hehe

    ReplyDelete
  7. Sabo je laa.. nanti cat aje laa kaler lain... :)

    ReplyDelete
  8. sabar jer laa kak..lepas nie tukar dengan cat delux yang boleh basuh tu..at least dah tak payah risau kalau dorang nak buat graffitti lagi..hehehe

    Regards.
    -Strider-

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah