Friday, January 17, 2014

Aktiviti Semasa Outstation

Ni first time aku naik site...so tak dapat la aku nak citerkan kat korang tentang apa yang aku nampak kat site nii..nak amik gambar pun x sempat..ada tempat2 boleh amik gambar..ada yang private area....so aku tunjuk apa yang ada jer la...kalau korang nak tau details pasal Malakoff, korang masuk website jer ok...

cantik kan pemandangan kat sini...
sampai jer terus buat goodies bag nak bagi kat student2 tu
safety shoe yang dah siap tagging
helmet yang wajib diorang guna untuk keselamatan

student2 dari Australia
semua tekun dengar penerangan dri Mazley
sedang bersedia untuk lawatan..

So far tgok diorang macam enjoy jer ...terkejut jugak bila sampai2 jer tengok diorang pakai seluar pendek semuanya...panas kot cuaca kat Malaysia ni....tapi untuk sesi lawatan diorang kena pakai sleuar panjang...so fr mereka ikut la procedure...umur diorang baru 17-18 tahun tau..tp badan masing2 besar...macam dah dewasa sangat..dan kebanyakkan mereka ni adalah anak2 peladang...sampai petang jugak la program ni...
aku and the team gerak keluar dari site pun dah kul 5 petang..sampai seremban dah kul 10.30 malam...x tau la Mazley and Basri sampai pukul berapa kat KL..

So far aku enjoy arrange this program...at least boleh menambahkan pengalaman kan...senang nati nak masukkan dalam KPI ths year..hehehe....


9 comments:

  1. assalamualaikum suria...wah bestnya dpt join...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam mama...dept SA yang organize..thats y memang kena joined

      Delete
  2. Hi first time singgah sini. Program apa ni sis?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi phoebe...thanks for dropping here..ni program Hawkesdale school visit ke tgbin Johor..mereka ni semua dari Australia...

      Delete
  3. Wahhh cantik gak student tu semua...umur pun masih muda...hahaha

    ReplyDelete
  4. anak2 orang putih kebanyakannya mmg badan besau2 kannn.. kadang kita tak expect pun umur diorang baru belasan tahun..

    ReplyDelete
  5. handle semua students overseas ekk..mmg terasa kerdil la..depa ni kan semua besar2.hiks

    ReplyDelete
  6. Wah.. Seronok.join program dgn foreigner.. Timba pnglaman..

    ReplyDelete
  7. Wah, besar-besar students ni walaupun baru 17-18 tahun aje. Bestlah macam ni SA boleh buat kerja outstation. Dok terperap kat pejabat aje macam I pun, pening kepala. Kalau keluar pun, tempat yang sama aje nak dituju.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah