Thursday, January 9, 2014

Perbezaan Sikap Wanita Dan Lelaki


Perbezaan rupa bilik bagi wanita dan lelaki..Setuju tak wahai kawan2 sekelian...
hehehe...Rasanya kereta aku xde la macam tu sekali...tp setuju bab kereta lelaki...memang satu benda apa pun x leh letak kat dalam keta dia...lagi sadis..nak masuk keta kena ketuk kaki kat luar dulu...if bilik plak....of course la bilik perempuan lagi ok kan...compare to bilik lelaki...aku x pernah plak check bilik cik abg aku...so aku x boleh nak komen macam mana...ada gak lelaki yang very menjaga bilik...ada gak bilik perempuan bersepah2 macam bilik apa ntah....so...x boleh nak komen banyak...sama jer dua2nya....

Gambar Sumber : facebook


14 comments:

  1. hahaaha..kannn padahal same je dedua!

    ReplyDelete
  2. kalau bilik tu no komen sebab I sebilik dengan husband I.. tp kalau pagi2 dia je yang kemas katil & lipat blanket.. I tak pernah buat pun.. hehehe

    Kalau bab kereta pulak, I rasa kereta I lagi kemas, teratur & bersih dari kereta Nizam.. Kereta Nizam agak kucar kacir sket hahaha.

    ReplyDelete
  3. Tapi kalau bab kereta kakak dgn kereta abang, kereta kakak lagi neat/bersih tau. Sebab dlm kereta abang macam-macam sample projek dia ada di dalamnya. Kereta kakak ada kasut lebih aje..

    ReplyDelete
  4. kalau kereta tu diakui.. tapi kereta saya penuh dengan barang2 anak2 ajer..bukan dengan tin2 or botol2 kosong yg teruk sangat tu

    ReplyDelete
  5. suami kita kan.... kete dia jgn ada seketul pasir pun. nak masuk sila ketuk kedua belah kaki ye... hahahaha

    ReplyDelete
  6. haha... mcm tak betul sbb suami sy lebih pembersih dan pengemas dari saya... :)

    ReplyDelete
  7. Haha. Tipu je ni.. Tapi rasanya kebanyakkanya memang macam tu.

    ReplyDelete
  8. Sebenarnya depends pada individu. Kalau dia pengemas dan pembersih, tak kira kereta atau bilik, sama saja. Perempuan pun macam tu juga...

    ReplyDelete
  9. Kalau keta pompuan selalu ada kasut , heels dan wedges... ehheehhe

    ReplyDelete
  10. Tentang boy room tu, teman tak setuju... Tapi Girl car tu, teman setuju... sebab pernah jumpa... Kalau kereta girl tu tak macam lori sampah... kereta girl tu jadi macam almari kasut... sebabnya saya pernah jumpa kereta macam tu...

    ReplyDelete
  11. kitai kasut dulu.. baru bole masuk kete abang.. lau kete alise memang byak kasut keje jek.. s.by mane tau putus ke kan.. hehehe

    ReplyDelete
  12. Saya setuju ajelah! Kereta saya pun takdalah macam gambar di atas, tapi memang kalah kalau dibandingkan dengan kereta hubby. Tang bilik tidur tu, kalau saya kemas of courselah cantik tapi kalau bagi hubby kemas, memang alahai sedih.... macam takda tenaga nak mengemas aje!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah