Sunday, January 12, 2014

Cuti2 Malaysia NS...Homestay...

INFO HOMESTAY NEGERI SEMBILAN

1. Homestay Rawa, Lenggeng
2. Homestay Pelegong, Labu
3. Homestay Klawang, Jelebu

Just share ngan semua kalau2 ada yang nak buat short vacation sempena Tahun Melawat Malaysia 
kepada yang nak tau budaya NS, meh bercuti kat Homestay di atas...
contact person pun ada sekali kat situ senang korang nak refer...
Sharing is caring


6 comments:

  1. ok noted!.. kot2 lah kalau I tersesat kt N9, boleh lah tinggal semalam kat homestay ni ;)

    ReplyDelete
  2. boleh bercuti ni nmapak gayanya

    ReplyDelete
  3. Haiihhh...gambar dari FB memang tak boleh tengok akak ni...sobss...

    ReplyDelete
  4. bila ler nak gi bercuti nie....bz jer memanjang....but nice entry mana ler tahu ada rezeki lebih boleh ler pergi....kan

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah