Wednesday, January 15, 2014

Outstation JB Review Hotel

 Outstation yang pertama untuk 2014, nampaknya aku akan banyak kerja2 luar lepas ni membantu head of section dan jugak my big boss..ok la dari terperuk jer kat opis kan..kali ni pergi untuk event lawatan dari student2 Australia ke Plant kmi di TgBin Johor...

 Hotel 3 star Pariss Hotel JB...untuk hotel dah booking awal2...ingat 2 star tp rupanya 3 star...service pun bagus kat sini...
 boss aku En Mazley dan driver baju pepel tu Abg Basri...kami drive aje ke JB..malas nak naik flight
 dalam hotel ni siap ada SPA tau.
 tv dan meja kerja sekali...bersih dan nampak moden...tu tv tu tgh tayang citer lama..cinta fotokopi..part mak dia meninggal...bukan citer xxx ok....
 Superior King RM161 semalam including breakfast for 2..murah kan....
Tanda pun cantik...ada satu lagi gambar tp duk upload2 asyik failure...
dari bilik aku leh nampak la Tesco dan bawah tu Giant....hujung skit ada AEON Bukit Indah..

So far aku suka hotel ni...bersih dan out of expected...ingat hotel cikai rumah kedai ke apa...rupanya betul2 hotel...parking pun sentiasa ada..dan yang penting wifi pun laju..lagipun just nak tido jer kan..
lepas check in hotel terus keluar pi cari barang2 untuk program tu...

if korang nak stay kat sini boleh terjah alamat kat bawah eh...

Pariss Hotel
38 Jalan Bestari 7/2
Taman Nusa Bestari
81300 Skudai
Johor, Malaysia

Tel :Phone: +6 (07) 2328250 
Fax: +6 (07) 2328253 
Email: info@parisshotel.com.my 







14 comments:

  1. keep up the good work akak, cukup taun naik gaji...adik doakan semoga rezeki akak sentiasa murah yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks adik...amin...semoga doa adik di makbulkan....

      Delete
  2. Double S ejaan nya...hahaha..
    OK, not bad hotel nya

    ReplyDelete
  3. wahh..menarik jugakkk..hotel baru agaknya..

    syukur ada lagi benda yang reasonable di tahun 2014 ni kan..hehehe..

    ReplyDelete
  4. bilik dia nie nampak bersih..hehe..sy pun baru balik dari JB tapi tak perasan plak hotel ini..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. nampak elegan. cantik walau 3 bintang je. ^^

    ReplyDelete
  6. Tengok biliknya pun macam besar.

    ReplyDelete
  7. tempat selesa dan boleh blogging wifi aju...dan free , itu sudah lebih dari bagus...

    ReplyDelete
  8. Cantiklah bilik dia, katil pun besar kan. Dan yang paling penting bilik mesti bersih kan :D

    ReplyDelete
  9. all the best in your career kaklong Divas..
    but I like the hotel. Nama hotel mmg kena dgn taraf 3bintang.. ;)

    ReplyDelete
  10. 3 bintang rm 160 tu ok la kan... bilik pon nampak best

    ReplyDelete
  11. Walaupun 3 star, nampak macam cantik dan bagus aje serba-serbi. Yalah tempat untuk landing malam aje. Sayang pulak nak spend banyak2 kat hotel aje tapi ni oklah company tanggung.

    ReplyDelete
  12. Daddy Ziyyad
    Haaa..tu la ejaan nyer...kelas kan JB.....

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah