Monday, January 6, 2014

Throwback Sarawak November 2013

Masih kat sini...aku dah pening nak create ayat dah..korang tgok la gambar jerk...macam2 ada sebenarnya kat Cultural Village ni..kalau x fikir mak yang x berapa sihat..aku dah jejak semua rumah2 tu...
ada yang rendah..ada yang paling tinggi..ada yang banyak tingkap....

 buaian kat dalam rumah...
 posing jangan x posing...
 suka tgok gambar ni bila mak senyum....
 ada orang ckp x leh amik gambar bertiga..nanti yang tgh2 tu...ish...choiii...mengarut je...
 laju....laju.....buai ku laju....
 gambar dia ni semua cantik2...
 see  satu lagi..
 yang ni pun cantik...teknik amik gambar kena pandai...
 main cak lem pong....
eh...eh.....comel plak Dania macam tu...

kat sini agak relax skit...sebab dia dalam rumah panjang kan...so..relax la baper lama nak relaks..memang banyak berhenti berhenti la...kesian kat mak..dia cepat penat...

memandangkan banyak kali berhenti so banyak la gambar2 kat area sini je..aku masukkan mana yang penting jer la...hahaha...x banyak gambar aku? weh..gambar aku beribu kot..cuma macam yang aku ckp la..x leh nak reveal gambar aku dalam blog...sapa yang kenal rapat tau la...

**eh..aku MJ Diva la...kan ada orang duk anugerahkan title tu untuk aku...nanti aku buat satu entry best pasal anugerah aku dapat ni eh....sementara tu aku nak abih kan dulu bab Sarawak ni...lepas dah abih nanti baru aku menciwi pasal status baru aku tu....


8 comments:

  1. Belum pernah ada pengalamn ke sabah atau sarawak. Satu hari nanti mungkin ^^

    ReplyDelete
  2. mcm best je tempat ni. .classic sangat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. best memang best..banyak selok belok menarik untuk amik gambo..

      Delete
  3. Kem salam kat awek model tingkap tu yea.... hik3x

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh...kim salam boleh..nak kenal x leh...dah ada yang punya..

      Delete
  4. mengintai dari tingkap ke kak??hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. sib baik mengintai dari celah tingkap..kalau celah bilik?

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah