Monday, January 13, 2014

Cincin Tanda?????? Tanya je...



Assalammualaikum...
disaat korang baca entry ni aku berada di Tg Bin Johor, kat Plant sebab ada student visit dari Ostolia...tp petang2 sikit aku balik Seremban semula la..semalam lagi aku dah sampai...

meh2 nak citer cincin kontroversi yang aku pakai ni....dorang ni x percaya la aku cakap yang aku belum dirisik...aduhai.....


Aku ni x leh la pakai cincin pi mana2.....alkisahnya aku pakai cincin yang dalam gambar tu...terus ada jer yang menegur...wahhhhh...dah dirisik tp x citer pun...allah...kalau la aku kena risik dah tentu aku citer kat semua orang kan..buat apa nak smebunyi2 benda baik ni....ni masalahnya....pakai untuk sesaja je bagi berhias skit...dah ada yang specu2....x kan mana aku dapat cincin, sapa yang bagi semua aku nak citer...ni cincin aku...sesuka aku la nak pakai time bile...kalau ye ada yang berkenan doakan aje...so far MJ Diva ni belum ada yang punya,....stop being kepochi la kan....
ini bukan la cincin risik...cincin tanya or cincin tunang ye kepada yang bertanya....hehehehe...ini cumalah cincin tanda..tanya aje....hahahhaa...cincin ni aku beli hasil titik peluh aku sendiri...kalau ada orang bagi pun its we call rezeki...kan?x yah la announce bagai.....sendiri keep the story sudah.....

10 comments:

  1. heh hehe..org hot kot..tu yg slalu mnjdi perhatian. Tmbah2 plak kalo ada yg merelip2 kat jari..lg la org tertanya2

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi mak...ada plak kata SA hot..jgn...nanti ada yang meluat nanti...biasa la kerja dalam masyarakat melayu..sesuatu yg janggal di mata memang dipersoalkan..hihi..

      Delete
  2. cantik cincin tu, gold + white gold :)

    ReplyDelete
  3. hihi..maknankya semua orang sayang Along la tu

    ReplyDelete
  4. gittue!!! pasal cincin pun boleh jadi kontroversi tau kakak Divas kita ni..
    moga cepat2 temu jodoh yer SA :)

    ReplyDelete
  5. dah lama tak pakai cincin jari tak muat lagi..yg tinggal cincin berlian jer...cincin tu cantik ler....

    ReplyDelete
  6. amboiii kemain kalau dapat cincin tanda tak inform adik2 kan?

    ReplyDelete
  7. cincin tanda tanya pon ader? baru tahu nih. hehe.

    ReplyDelete
  8. cantik cincin along tu..bekenan shu tgk...

    ReplyDelete
  9. Biasalah blogger femes memang ramai yang nak tahu, SA. Cincin tanda ke tidak, beli sendiri ke atau orang bagi yang penting kita happy :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah