Saturday, January 18, 2014

Majalah lama untuk dijual...


Mengemas majalah2 lama kat tingkat atas rumah...malas nk simpan lagi untuk koleksi...nak jual semuanya...tunggu lori suratkhabar lama x sampai2...petang ni nak pi hantar kat kedai jual barang2 terpakai..banyak dan berat macam ni dapat nya sikit je..xde berpuluh2 hengget de kan....duitnya nanti Dania dh awal2 request nk masukkan dalam tabung dia...ye la anakku...amik la....kalau dikira harga majalah tu satu persatu confirm beribu duit yang lebur kan...sabar je la.....mak ckp membazir je....
posted from Bloggeroid

17 comments:

  1. Perghhh kasi kumpul lagi banyak la...boleh dapat duit banyak sikit..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini x tau turn yg ke bape ntah jual .sebelum2 ni pun byk jugak jual

      Delete
  2. Betul tu. Xsedar kan byk gak wang kita pakai beli majalah. Kumpul2 kira2 memang beribu kot. Heheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la...rasa mcm bazir plak kan...tp x pe la...dh x minat beli majalah dh...lebih minat beli novel je..

      Delete
  3. Aku dulu pun gila beli majalah...sekarang ni dah kurang sikit sebab tak tahu mana nak letak semua majalah tu....hehe

    ReplyDelete
  4. dapat tigapatploh ringgit pun boleh lah tu kan SA..
    tapi kalau majalah sllnya berat kalau ditimbang..

    ReplyDelete
  5. takde istilah membazir klu beli majalah yg berinformasi.ilmu tu..tp klu dh byk sgt menyemak haruslah jual..untung kat dania la.hehe

    ReplyDelete
  6. Hye, saya suka bace blog awk, baru2 ni saya baru buat blog hope awk boleh follow dan singgah la blog saya :) http://awksweetgitu.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. wah banyaknyeee..boleh jual balik ni

    ReplyDelete
  8. saya pon byk majalah lama gaks nih. Ingat nk jual kt car boot sale..huhu

    ReplyDelete
  9. Kt kg sllu jual surat khabar... Majalah mcm syg je nk jual.. Hehe

    ReplyDelete
  10. x byk pun, duit tetap duit kan. hehehe...

    ReplyDelete
  11. Byk jugak...sy pun majalah2 lama suh incik hubby jual

    ReplyDelete
  12. Saya mengumpul sikit punya banyak, bila dijual kat suratkhabar lama adalah dapat 3,4 ringgit aje. Memang tak pandanglah duit tu terus bagi kat anak. Tapi daripada menyemakkan rumah atau dibuang gitu saja, lebih baik jual,kan.

    ReplyDelete
  13. Hi sis. Sy pun suka kumpul majalah. Setiap bulan at least 3 magazines. Bila terlalu bnyak, sy tidak jual. Sy hantar ke perpustakaan. Umpama kongsi ilmu, in shaa Allah.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah