Wednesday, January 29, 2014

Ikie dan kawan barunya


Ikie dah rajin pi school mama.....ikie dah tak nanes dah...ikie dah besar...
Mama jangan lupa beli Ben 10 ikie tau...

Ayat2 anak buah kesayangan aku ni....si bujang sorang.....Alhamdulillah Ikie dah rajin pi sekolah...sekarang pun dah jadi abang besar dah....dah pandai jaga adik sepupu dia yang baru lahir...


Ni mesti balik school terus terkam baby ni...


X nampak plak adiknya tu tgh tido ke jaga


Ini mmg x lekang la....asyik dicium babytu.....

Ni baby sendiri x keluar lg...harap2 sifat penyaynag dia terus berlanjutan sampai baby sendiri lahir nanti...dh boleh harap tengok2kan baby  
Senang ibu nanti kan...dia x nk baby girl...nak baby boy aje....
Kita tunggu April nanti tau......


9 comments:

  1. Hah,,,kasi cepat2 kaur...abg dah tak sabau nunggu adik dia tu....

    ReplyDelete
  2. hihi.. budak mmg gitu kan.. adik ieza yg last tu pun, b4 darwish ada, takdelah nampak penyayang sangat. tp ni bila ada dariwsh dpn mata, sibuk nk usap kepala lah, nak cium pipi lah.. panggil pun pnuh kasih syg.. hihi..

    ReplyDelete
  3. wah..suka betol dia... harap sampai jd bapa org nnt pon suka anak anak..senang hati isteri dia..hahha

    ReplyDelete
  4. Harapnya bila ada adik sendiri, akan bertambahlah sifat penyayang si Ikie ni.

    ReplyDelete
  5. hopefully sifat penyayang dia terhadap baby akan membawa sampai ke besar....

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. Bagus la macam tu. Abang yang penyayang. =)

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  7. Budak lelaki kalau sayang baby biasanya boleh diharap utk buat kerja lain.
    Senanglah ibu kelak. Setakat tolong jaga baby, pegangkan botol susu mesti boleh ni:)

    ReplyDelete
  8. Aw, ada potongan utk jadi abang mithali ni.. Hehe..

    ReplyDelete
  9. bagus la tu kan kalau dia dah rajin ke sekolah..rugi la kalau malas ke sekolah..nanti dah tua menyesal tak sudah...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah