Tuesday, January 28, 2014

Santai Seharian Sabtu

Pagi Sabtu dalam kul 11 am ikut mak ngan abah balik Rantau sekejap sebab mak nak beli kain belacu nak buat bengkung untuk adik aku yang preggy tu..angkut sekali si kembar...lepas dah beli kain tu bawak pi minum kat kedai mamak...amboi bukan main seronok lagi diorang....teruja semua ada....


konon2 behave...kejap jer behave nyer....pas dapat air sirap terus....hilang behave


si kakak yang memang suka makan kat luar...melayan adik2 nya...


Aressa yang merajuk sebab kena marah...dia nak air botol kat tepi tu...hahaha...comel plak ko merajuk dik..


mak makan rojak mee...x  tau la sedap ke x..aku malas nak tanya...bad mood masa ni..


ayam goreng ni amik untuk si kembar..at last aku yang makan...


mee goreng yang nampak macam sedap...menggiurkan...tp syg kureng di tekak aku...

itu je la aktiviti Sabtu aku yang agak kureng..mood pms...giler2 punya bad mood...even pergi ikut abah ngan mak umah Mak Long pun aku bad mood...dengan muka mcm apa dah...petang tu anak dara ikut ibu si kembar pi City Park plak...then amik dia kat rumah si kembar...masa tu lah lagi tension sebab baju Dania sepasang dah jadi baju aku....arh..malas nak fikir...sampai je kat rumah terus melepek baring...x pernah aku macam ni...harap2 bulan depan aku ok la...x larat weh.....memang kawal jer..takut plak bergaduh ke...marah2 ke...bengis ke....biasa la orang perempuan kan kalau dah bad mood...semua boleh berlaku....

9 comments:

  1. alaaaa tak ajak pung???? kembar tu makin besar makin comel... kak long thank you calendar dah sampe... love you...

    ReplyDelete
  2. Kalau akak time2 gitu cepat tacingnya...:)

    ReplyDelete
  3. huhu kalau dalam mood swing nak P mmg bad mood..
    selalu yang jadi mangsa husband I lah.. hahaha dia pun dah tau dah hangin monsun I dtg :P

    ReplyDelete
  4. comey nye majuk mucung dia tu . hehe

    ReplyDelete
  5. betul tu along...kalo dlm mood pms siap le semua kene gegar...lieya pun mcm along..sbb tu ckp awal2 ngan husben so die leh stenbai jgn cari pasal haahahahahaha

    lieya suke adik merajuk...ololo tomey!

    ReplyDelete
  6. Kakak rasa mee goreng itu pun rasanya sedap juga tapi dek kerana bad mood dikata kureng. Tapi ok juga boleh mengawal - mereka yg tak boleh kawal tu yg bahaya..

    ReplyDelete
  7. biasalah klu pms. lyn sampai malas nak berckp dgn org..
    tau2 my mum tanya, ada masalah ker?? hehehe

    ReplyDelete
  8. Bila mood swing kelaut tu kenalah berhati-hati sikit. Memang senang aje nak cari gaduh walaupun pasal benda kecik,kan...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah