Tuesday, January 21, 2014

Pelikat pants Dania


Dania dh ada pelikat pants Afdlin Shauki..or Johan Rajalawak...mana beli ni?
Tempah hoke...size dania ni RM35...yg buat ni orang area Seremban jugak...
Cantik kan? Aku jumpa masa kat karnival birthday yg Dipertuan Besar NS ari tu...2 hari je dh siap...mmg pilihan kain pelikat ada kat booth dia sekali ari tu...
Biasa diorg amik tempahan dan pos..korang berminat?If yes
Nanti aku carikan details...lelaki perempuan or budak2 pakai cantik tau....harga ikut size kalau x salah...pelikat pants ni lg besar lg cantik....
Mana tau if diorg ada buat free size punya ke..kan? If korang berminat boleh beli...
Sebarang pertanyaan sila email aku eh..
Suriaamanda@yahoo.com

28 comments:

  1. laki aku pon baru beli smlm noks.... oren kauuuu.... hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. skrg dah ada jual yang free size...kalau dapat yang kaler kita suka tu mesti best kan...

      Delete
  2. ha ah bila tengok pelikat pants ni teringat pulak pada afdlin shauki masa raja lawak... cantik juga dania pakai... ^_^... mama dania tak nak pakai ke? hik hik hik

    ReplyDelete
    Replies
    1. mama dania x reti nak pakai suar macam ni...rasa macam x pakai pape jer nanti...

      Delete
  3. Ada tengok afdlin shauki pakai dlm MLM. Macam trend kan sekarang pakai seluar gitu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik kan lelaki pakai...ada gak ppuan pakai...tp mcm x ok jer...

      Delete
  4. skang dah jadi trend pakai pelikat gaya gini...pelikat dah dijadikan seluar....

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu....nampaknya lepas ni pelikat pants popular...

      Delete
  5. comellll.. murah jg yer.. tapi yg Afdlin Shauki jual tu RM75 tak silap.. mungkin itu max price in max size kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada jugak yang mark up lebih skit zaza...RM75 AS yang jual....yang kat Seremban tu tgok size...

      Delete
  6. Kalau Dania pakai, nampaklah kecomelannya. Kalau saya yang pakai, aduhai, nampak gebu gebas gitu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sapa punggung besor lawa la pakai mummydearie...yang kurus macam i ni buruk x lawa..

      Delete
  7. tuler teringin gak nak beli.. senang nak bersilat kat rumah.. tapi beli yang kain batiknyer tak bolehker...

    ReplyDelete
    Replies
    1. x jumpa plak yang macam kain batik kak...maybe soon ada kot...

      Delete
  8. kain pelikat nie Afdlin yang start rasanya SA..tapi comel gak kalau ade yang untuk budak2 punya..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah mmg AS yang start..pas tu Johan RL pakai jugak....Azlan pakai ok kot..

      Delete
  9. anak akak kalau pakai pelikat, setiap 10 minit kena betulkan ikatan..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kali ni kalau dah buat pants x yah betul2 dah....elok jer terletak...

      Delete
  10. agak agak boleh pakai pegi masjid tak? hehehe.. comel lah!

    ReplyDelete
  11. comel nye Dania pakai pelikat pants tu =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau mama dia pakai cantik x?

      Delete
    2. lagi lah cantek...hehehe jangan marah Dania =P

      Delete
    3. budak kecik pakai mmg cantik...hehehe..

      Delete
  12. Sempoi gak nie... lepas nie SA pulak jadi model yea.... hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang punggung besor je lawa pakai ni...SA jenis kurus..wakakakakaka....kurus la sgt....

      Delete
  13. Hi sis... Ini kah trend terbaru skrg? Budak pakai okay la, kalau kita yang dewasa ni pakai entah apa jadi especially kalau x sesuai dengan bentuk badan kita kan..

    ReplyDelete
  14. kejap ajer dah besar anak dara along ni...mana Dania yg dulu yer

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah