Wednesday, January 15, 2014

Menu Maulidur Rasul...

Sejak akhir2 ni kangkung sangat popular..x kira dimana...aku x kisah la rega dia murah ke..apa ke...kangkung tetap favourite aku..


Seikat besar ni RM2...cukup untuk 3 family makan...


Ayam masak lemak cili api..

Kangkung goreng...

Ikutkan nak buat kangkung ikan masin...tp terlupa...main belasah je goreng..hihihi..
Apa pun alhamdulillah..
Kangkung mahal ke...tak mahal ke...tetap menjadi pujaan hatiku....
Hahaha...agak2 naik x traffic aku update cite bab kangkung ni...



13 comments:

  1. hahaha mmg tengah trending kangkung kat mana2 :p

    ReplyDelete
  2. Paling saya gemar, kangkung goreng belacan...
    Jangan pula bila kangkung dah popular, naik harga pulak nanti...hehe

    ReplyDelete
  3. hehehe.....kalau dah suka sayur kangkung..xde ikan masin pun xpe...tetap puas hati..asalkan sayur kegemaran kan...

    ReplyDelete
  4. Kat rumah akak kangkung antara yg tak pernah beli sebab anak2 ni bukan kangkung banyakkkk sangat sayur yg dia org tak makan jadi beli yg anak2 makan jelah.

    ReplyDelete
  5. saya pulak tak minat sangat kangkung.. husband suka lah..

    ReplyDelete
  6. kangkung jugak, kak jangan lupa menu yang adik dengan AJ cadangkan, rotation menu for kangkung... ihikss...pagi ni awal sikit sampai... mem-bedah pagi sikit...

    ReplyDelete
  7. Kangkung kalau kat kg saya, petik je. Murah dah kangkung. Hahahaha

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  8. sy pun suka kangkung ni...kena plk goreng belacan...meratah2 la jawabnya...

    ReplyDelete
  9. aiza pun sukakan kangkung.. nasi goreng kampung letak kangkung sedap.. :D

    ReplyDelete
  10. kangkung mmg femes semenjak dua ni..tp kangkung goreng belacan mmg sedap..mihmih

    ReplyDelete
  11. sana sini kangkung... mmg top betul kangkung skrg ni.. hahaha

    ReplyDelete
  12. petani yang tanam kangkung yang dapat nama..hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  13. Kangkung memang tengah femes sekarang ni :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah