Wednesday, January 29, 2014

Review Kryolan Supracolor FS38

Yess...aku dah cuba Kryolan ni dah...aku amik kaler natural FS38,sebelum nak jual sesuatu product tu harus cuba kat diri sendiri dulu kan..kang orang x percaya plak....

 satu bekas ni untuk aku tahan 1-2 bulan...sebab aku jarang guna foundation pi opis..
 bekasnya pun comel...

hasil menggunakan product ni...ada ckp aku tipu...mana ada tipu..xde aku guna kamera 360 tu de...ko tepek jer foundation tu sapu guna span...then sapu la bedak...x nak sapu bedak pun x per...aku x biasa..memang kena tepek bedak..yang bestnya foundation ni kalau muka kita berpeluh lagi nampak cantik...

So...if korang berminat nak order..boleh order ngan aku...email ajer ye..

suriaamanda@yahoo.com

harga RM40 + free pos laju..

contoh gambar kaler foundation 



9 comments:

  1. memang best krayolan ni. kalo mekap muka mcm anak patung.. saya kalo mekap mesti naik jerawat lepas tu.. hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. SA pakai sekali jer dah jatuh cinta...ni pakai berterusan..dah beli stok baru dah..

      Delete
  2. Mcm muka.anak ptung.. Licin je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau berpeluh skit kat muka memang cantik kaler dia...kena pandai sapu jugak..bukan main belasah jer....

      Delete
  3. owhhhh... (komen seorang lelaki)

    ReplyDelete
  4. Nmpk cun..! Licin gebu jer...
    Besar mna isinya ni sis?

    ReplyDelete
  5. owh..nanti kalau lepak ngan pompuan bleh laa bukak topik ini..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. Ni kalau tutup segala cela memang patut boleh cuba. Tapi tang botol tu memang kecil gitu aje ke? Mak ni tamak haloba orangnya. Kang bila dengar harga botol besar, tetiba aje nak minta cuba yang kecil pulak. Dasar ngengadakan...

    But seriously, kalau boleh jadi flawless cam ni, macam teringin pulak!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah