Thursday, January 23, 2014

Lunch Hari Ini

Hari ni pi food court tapau  nasi goreng jer...semalam sebab masalah tiles bilik buat aku sentap dan x jadi nak masak walaupun bahan2 dah beli kan...hari ni lenggang kangkung jer la pi keje...
tgahari dah x tau nak beli apa order jer nasi goreng...kureng sikit hari ni sebab nasinya lembik...terlebih air kot...x per la rezeki hari ni...makan jer la....

 nasi goreng kampung telur mata macam selalu order dan di kedai yang sama...
up pulak dengan rojak buah...sengkuang, nenas, mangga dan kedondong sahaja...betik muda dan timun x nak..kacang kasik lebih...patut la muka menimbun jerawat....

Alhamdulillah....rezeki hari ni..kenyang sampai ke malam nanti ni....mata dah mula mengantuk dah...
aduhai....

Help me.....


19 comments:

  1. pergh sodapnya...den lunch maggi sup ja tadi...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mggi pun jadi pilihan SA kalau dah x reti nak makan apa..untung akak tea lady ada jual

      Delete
  2. sedap nasi menu.. terliurnya aiza tengok nasi goreng kampung telur mata tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...memang situ je SA beli Aiza...sebab nasi goreng dia memang ikut citarasa SA tp satu je..kali ni x berapa nak umphh sebab nasi lembik skit..

      Delete
  3. Sedap! Rojak buah tu penting. Hari tu lupa nak bawa kuah rojak Mak Bee yang dah ready made. Rindu~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai...kesiannya...maybe boleh mintak family members poskan kot..

      Delete
  4. Mmp lihat tnpa perasaan...sb. Tgh berpntg.. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. laaa....dah bersalin ke...ok2..nanti kejap lagi SA jenguk rumah maria ye..

      Delete
  5. waaaahhhh... untung laaaaahhh..!!! rojak buah bikin leleh

    ReplyDelete
    Replies
    1. rojak buah tu air tangan mak tealady tau...dia jual

      Delete
  6. Perkhhhhhh..meleleh2 ailio tgk rojak buah!!

    ReplyDelete
  7. wahhh...ni mmg sedap ni ..terliur dah tgk

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe....rojak buah tu buat terliur ye...

      Delete
  8. Rojak tu beli kat mana. Kw bawah tu ada org jual rojak meh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rojak buah tu akak tea lady yang jual Ibu Lala, xde kat bawah tu..jangan cari situ tau...hehehehe

      Delete
  9. Rojak tu beli kat mana. Kw bawah tu ada org jual rojak meh..

    ReplyDelete
  10. Hari ni dan semalam, lauknya sama aje, dari gerai yang sama. Cuma, harganya tak tahu kenapa tak sama pulak!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah