Tuesday, January 7, 2014

Misi Pencarian Alat Tulis Dania...


Petang Sabtu lepas pi Jusco Seremban 2...memang kebetulan nak cari barang2 office dan barang2 Dania..nak tambah buku kokurikulum la...pembalut buku la....layankan aje...
Sib baik ayah ko dh masukkan duit nak oiii.....ringan skit mama ni ha....


Acu tengah pilih brg2 dania


Ntah apa lg yang dia nak... 


Lebar senyum dia bila dah dapat apa yg dia nak..


Acu tolong balut buku...

Lagi best bila kerja2 balut buku Acu yang buatkan....
Senang hidup mamanya...hahaha....konon Acu buat kemas....eleh...dulu masa acu study pun mama jugak yg balut buku Dania kan....bagus jugak Acu ada kat rumah....hihihi...
Mama boleh tgok tv dengan senang hati....


13 comments:

  1. Acu dia dibuli la ni kisahnye?
    hehheheheh..

    ReplyDelete
  2. Acu tak ada adik sebab itulah dibuatnya Dania macam tu.
    Mama apa lagi jadi tukang ambil gambar ajelah ye:)

    ReplyDelete
  3. bila start nak skola memg aktiviti nih la yg rmi org buat

    ReplyDelete
  4. orang kata alat tulis naik harga betul ke kak??ke kat area KL jer yang naik??hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. saya mmg failed bila tiba part nak balut buku! hahaha

    ReplyDelete
  6. waa bertuah mamanyer acu tolong balutkan buku tuh yer...tu yang best tu...

    ReplyDelete
  7. Aduhai...sweetnya. Acu yg tlg beli n balut seme brg. Susah nak jmpe ni kak. Heheheheh!

    ReplyDelete
  8. Teringat dulu time sampul buku sha sronok jadi tukang gunting sellotape hehehehe

    ReplyDelete
  9. dee masih balut buku anak2 sendiri..beli yang gulung tu..yg kabus2 sket tu..tak suka yg instant..nipis dan cepat koyak..

    ReplyDelete
  10. Nasib laa ada Acu tolong balutkan.. Akak mmg fail sikit part balut2 buku,..kdg2 OK..kdg2 KO jhehe.. :)

    ReplyDelete
  11. lain kali part2 balut buku tu bagi kat mummy ni ha....ekekeke....

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah