Thursday, January 30, 2014

Dah Give Up....


Sapa masih layan menda alah candy crush ni? Stress aku dh...baru level 102 ke 103..siyes buat aku stress...
Rasa nk uninstall je....makin susah tau....hasilnya berkepuk la ko duduk lelama dlm hp aku ni....biasa main masa dlm train or bila x dpt tido masa kat umah sewa... 
Korang dh level bape dh?

10 comments:

  1. Cayalah, saya tak pernah main CC ni :) Saya sakit jiwa rasanya bila orang bercakap tentang CC ni dan saya tak faham-faham. Kalau SA dah give up, nanti kalau malam-malam tak boleh tidur, nak main game apa pulak?

    ReplyDelete
  2. assalam,
    bunda pernah main, tapi bunda cepat giveup..tak pernah main lagi dah..

    ReplyDelete
  3. Dah lama uninstall... Sbb mkin tertkan je main... Hehe.. Org main game nk release tension je, tp men game ni buat lagi tension je.. Trus x main...

    ReplyDelete
  4. Dah lama uninstall... Sbb mkin tertkan je main... Hehe.. Org main game nk release tension je, tp men game ni buat lagi tension je.. Trus x main...

    ReplyDelete
  5. Skrg level 428 tp dah jrg main. Time bosan je main.. ;p sgh bw here..

    ReplyDelete
  6. Salam SA. Dh sampai level 102? Omaigod.. Sy baru sampai level 10 da uninstall sebab tension. Lol.

    ReplyDelete
  7. skrg level 77 dah berbln xgerak2 layan pon dlm kereta time tggu anak balik sek..

    ReplyDelete
  8. uninstall ajeeeeee...hahaha..saya dah lama tak layan menda ni...

    ReplyDelete
  9. mmg tension.. kadang2 yg susah I suruh husband I yg mainkan.. dia dah level 469 dah oiii.. I baru level 399 huhu.. mmg makin lama makin susah.. Gggrrrr

    ReplyDelete
  10. saya dah lama dah tak main sbb give up punya pasal...hahaha..last time sy main time tu level 107 rasanya..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah