Monday, January 13, 2014

Throwback Sarawak November 2013 > Last Entry

Yahoooo...akhirnya aku berjaya habiskan entry Sarawak ni....lega dah rasanya...ni aku paparkan random gambar2 yang aku rasa sesuai dan aku dah pilih dah untuk last entry..akhirnya habih jugak..

 aku x tau apa benda yang Dania pegang tuh....x baca betul2 plak..
we are here....

Nanti korang jgn lupa amik gambar kat sini jugak tau

 sambil tunggu si kudut amik kereta sempat bergambar lagi..
 amboi kakak..perut tu cover skit..
 nampak tak batu2 tu boleh di tegakkan...hehehe...
 dania kat airport dah..
 suka sangat dengan akuarium
 kat kedai cekelat..
 semua dah penat....
 cantik kan awan2 ni...



Alhamdulillah...trip kali ni banyak berjalan...best...moga ada rezki kami terbang lagi nanti....
kali ni tahun ni plan nak pi Langkawi plak...x confirm lagi nak naik flight ke bawak keta...tunggu la..nak rancang2 ni kena ada plan dan ekonomi nak kena cantik kan...pi berjalan x de duit pun x best..x enjoy..kalau backpackers x pe...selamba jer....

Semoga korang semua x boring ngan entry Sarawak aku yang berpart2 ni eh...if ada antara korang yang nak pergi Sarawak dan nak refer kat sini pun boleh...nak refer kan adik aku pun boleh...hahaha...macam bagus plak kan....

kita tunggu nanti next family vacation x tau la bila but yang pasti tahun ini....


7 comments:

  1. lepas nak ke mana pula kita... he he he...

    ReplyDelete
  2. wah! anak dara cilik jadi model :)

    ReplyDelete
  3. akhirnya berakhir sudah.. tunggu turn I pulak ke Sarawak September nanti.. tak tau lah berapa part pulak nanti I nak buat entry.. hahaha

    ReplyDelete
  4. wah beznye..jln2 cuci mata sambil bergambor
    cantik awan tu kak

    ReplyDelete
  5. Sarawak ni pernah sekali burn tiket...sebabnya anak yg perempuan balik sekolah kat kampung. Tak sampai hati jalan2 tak bawak dia.

    ReplyDelete
  6. macam best je. bila pula saya akan ke sana ye.. :')

    ReplyDelete
  7. bestnyer .. x pnhh smpai lg sarawak ni.. naik kapal terbang pon x pernah..hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah