Tuesday, January 28, 2014

Welcome To The World Baby Muaz


Seronok betul bila ada baby baru ni kan....congratulations to Mohd Hilmi Hasni di atas kelahiran baby sulung....baby Muaz yang sebijik muka daddy dia...muka mommy pun ada sikit....putih melepak....bijak betul baby2 sekarang kan...keluar dari perut je dh celik mata dah....baby masih dalam ward sebab kuning....x pe la...kuning tu normal untuk baby kan..kena breast feed sentiasa la nampaknya..itu je penawar kuning pada baby kata org....aku dh 9 thn xde baby baru...tumpang anak buah je la April nanti...sekali 2 kuar plak tu...so esok mama Rizz kena pi mid valley beli hadiah.yeayy...suka...suka...suka....
Boleh merayau petang esok....tapi nak beli apa erk.....aku dh lama x beli2 hadiah ni.....

9 comments:

  1. Assalamualaikum. comelnya baby! alahhh tak sabar nak cium bau baby.. hee takpe kak, tumpang kasih anak buah pun jadilah kannn :)

    ReplyDelete
  2. apa pulak lama tak ada baby baru...huwaaaa...Ash majuk lah macam ni dengan mama long... wakakakaka.... *_^

    ReplyDelete
  3. selalu klu beli gift org baru dapat baby ni, mmg baju baby le..hehe takpun beli jak gift set baby tu.. :-)

    ReplyDelete
  4. comelnya baby kecik ni, mama teringin nak ada baby lagi.. hihi

    ReplyDelete
  5. Wlcome to the world.. Jika dpt ank.llki mmg niat nk ltak nma ni.. Tpi ank pmpuan, jadi nama ni disimpn dulu...

    ReplyDelete
  6. Wlcome to the world.. Jika dpt ank.llki mmg niat nk ltak nma ni.. Tpi ank pmpuan, jadi nama ni disimpn dulu...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah