Monday, January 20, 2014

DAULAT TUANKU > REGISTRATION PERTANDINGAN MEMANCING..

Bersempena dengan cuti Maulidur Rasul dan Hari Yang Dipertuan Besar NS 14 Jan 2014 lepas...adik ipar aku dan ayah dia nak masuk pertandingan memancing kat Tasik londah Naga Seri Menanti...macam2 aktiviti ada kat sini termauk la karnival jualan..memang tiap2 tahun ada acara ni kat sana...tapi tahun ni x berapa meriah macam tahun2 lepas...aku pergi jugak cuma aku x tahan ngan panas terik....dengan penat seharian kerja kat JB, balik pun dah tengah malam..tambah plak balik ke Seri Menanti memang buatkan aku cukup letih...tp demi menyokong sambutan karnival sempena birthday YDBNS..aku ikut jugak....

 Dania dan Acu...terik betul panas hari Isnin tu...
 tu la adik ipar aku...memang giler mancing sama cam abah aku...pendaftaran pertandingan RM3O seorang
hadiah utama RM3000 tunai
Kedua RM1000 tunai
Ketiga RM500 tunai..
 minah ni ada jer yang dia buat...
semasa pendaftaran...

Pertandingan sebenar esoknya 14hb...ikutkan aku kerja tp amik emergency leave..ada sesuatu yg berlaku yang x mungkin aku citer kat sini...yang dah berlaku biar berlaku..x perlu difikir2 lagi...
ada sesuatu yang istimewa aku nak citer ngan korang on 14hb tu...hahahahaha....tapi....kena tunggu next entry la ye....korang pun mesti teruja tengok muka hensem mamat ni....memang sepanjang masa duk ckp pasal mamat ni jer...sanggup masing2 tunggu kat Tasik tu if mamat tu kuar jogging macam biasa tiap2 petang tau...sangat berjiwa rakyat..x macam orang besar2..agak2 korang boleh teka x?
cer teka....cer teka....petang2 skit aku up entry...ok?


auto publish entry

6 comments:

  1. Waa apa yg istimewanyer nih..tak sabo nak tunggu entrynyer...

    ReplyDelete
  2. sape2? KJ ker? hahahah..chot suka mancing gak. tp xjmpa partner nk berpanas. Nk je buat pegi sorang. kang terbenam sorang2 dalam paya kang buat naya je

    ReplyDelete
  3. jeng jeng jeng, handsomekah dia??? baiklah saya menunggu dgn setia...

    ReplyDelete
  4. Hahaha, baca entri dari the latest sampai tak latest lagi, of courselah dah tau siapa gerangannya :) Kalau teka betul, nak bagi reward apalah agaknya :D

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah