Friday, January 24, 2014

Giveaway Birthday Azhafizah

Jom kita sama2 memeriahkan Giveaway rakan blogger kita...


Syarat²
1. Buat entry bertajuk "Giveaway Birthday Azhafizah"
2. Letakkan Banner giveaway di atas dan backlink ke entry ini
3. Follow Blog ini
4. Like fanpange
5. Follow Instagram Azhafizah [Jika ada account IG]
6. Publish 

Semua done kecuali Instag sebab iolls xde akaun instagram...hehehehe...

Tarikh tutup : 7 February yer u olls....jom sama2 memeriahkan......

14 comments:

  1. Assalamualaikum awak. semoga berjaya ye. sheila pun dah joined. hehee

    ReplyDelete
  2. salam kenal kak.. saya follow akak..

    ReplyDelete
  3. menarik ni along...


    gud luck long!~

    ReplyDelete
  4. Selamat berGA ye.

    Kakak tertinggal N3 bawah tu yg komen sini ajelah. Bunga pink tu cantik. Kakak sebenarnya pun penggemar pokok bunga juga.

    ReplyDelete
  5. I dah join pada awal GA dianjurkan.. all the best to you :))

    ReplyDelete
  6. All the best to you, SA. Menarik juga ni.

    ReplyDelete
  7. Terima kasih sudi join.All the best! Nanti bagi details ni ye kat ruangan kotak komen

    Nama : untuk di tulis di calendar
    URL Blog : untuk di tulis di calendar
    URL entry giveaway :
    email :

    ReplyDelete
  8. sorry kak..cuma email akak je xde...sy nak send wallpaper :)

    ReplyDelete
  9. Slamat ber GA SA..good luck ya..^-^

    ReplyDelete
  10. salam..dtg blogwalking dr GA yang sama..done follow you..jemput kunjung dan follow blog saya juge yea...tqvm!

    http://ummiaisys.blogspot.com/2014/01/segmen-giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  11. Singgah dari GA yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum..datang sini singgah sambil blogwalking dari segmen yang sama..(:
    http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html
    Good luck dan selamat bersegmen

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah