Saturday, January 25, 2014

Cuaca Sejuk Di Malaysia...


Fenomena angin sejuk yang di bawa dari China yang mengalami musim sejuk sekarang sedikit sebanyak menyebabkan negara kita juga mengalami perubahan cuaca yang mendadak..
perasan x sekarang ni walau matahari muncul tp suasana agak dingin...kalau malam kul 9 jer aku ni dah berselimut dah..kipas pun no 1 jer aku on...x larat de...sejuk giler macam dalam ais....aku x pasti berapa suhu kat KL...yang aku rasa sekarang memag sejuk...even last week kat Seremban pun memang sejuk...x tau la sampai bila fenomena ni kan...harap x berpanjangan la..kain baju banyak x kering weh.......


4 comments:

  1. Sejuk2 gini best betul membuta kan....hehe

    ReplyDelete
  2. Betul, setuju kak... malam - malam sejuk jek.. nak mandi pun menggigil - gigil.

    ReplyDelete
  3. dengar kata 2 minggu dari skrg baru keadaan cuaca ok..
    mmg sejuk.. skrg I tido pun tak payah bukak aircond dah..

    ReplyDelete
  4. Saya tak suka cuaca sejuk sebabnya kalau kena kipas angin pun saya dah gigil2 pastu sakit segala sendi, tulang temulang nih. Mintanya janganlah berpanjangan...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah