Tuesday, January 21, 2014

Welcome to the world baby Nurazreen Fitri


Bertambah lagi keluarga belah adik ipar..suka tau tgok baby2 kecik ni...sendiri punya baby x tau la bila nk keluar lg kan....rindu moment2 indah masa preggy....
Ni anak adik kepada adik ipar aku...tahniah buat Hafizah dan suami.....


Comel putih macam Ibunya ...

Baby boy tau bukan baby girl...nama je macam baby girl sket.....


Bijak sungguh...lahir2 je dh bukak mata...


Amboi Ikie....sayang sungguh dengan adik sepupu dia....pas ni dh x sayang adik kembar la erk...bukan main dia menjaga...x leh bising sikit pun...adik nak tido katanya...
Esok2 adik sendiri lahir x tau la camana kan......sabar je la....
Ntah bila nak pi jenguk baby ni.....
Rindunya bau baby....



12 comments:

  1. bestnya kalau dapat peluk cium bby.. :)

    ReplyDelete
  2. Alahai, comelnya baby! Betul tu, SA. Bau baby ni memang special sikit. Kalau boleh hari-hari pun nak cium bau baby. Fresh aje rasanya.

    ReplyDelete
  3. bestkan bau babyni.. memang suka ngat... bau yang sangat best dicium berkali..
    memang nampak sayang ngat dia ngan sepupunyertu...

    ReplyDelete
  4. baby sendiri dah besar kannn SA.. dah 10 tahun pun.. baby baru tu soon kann?? hehehe
    eee comelnya.. gambar yg dia dah buka mata tu adorable sgt :))

    ReplyDelete
  5. congratulation on the newborn baby sis...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah, tahniah buat beliau...

    bestnyer ada baby kecik...

    ReplyDelete
  7. Tahniah untuk sedara sue..comel sangat

    ReplyDelete
  8. comel babynya..tahniah dpt anak sedara baru

    ReplyDelete
  9. besar mata dia ^_^
    btw congrats sb dpt ank sedara baru :)


    http://www.aimiemokhtars.com

    ReplyDelete
  10. alorr..yomeinye...alin pun sama...tingin nak baby tapi takut nak beranak...hehehe

    ReplyDelete
  11. Alahai comelnya baby. Cantik mata dia. Rindu cium bau baby. Huhu..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah