Saturday, January 25, 2014

Relaks Jer Cari Rezeki Time Lunch...

Alkisah semalam di office time lunch...


Maafkan aku...bukan sengaja amik gambar brader ni tengah menonggeng macam tu...cuma aku sgt2 kagum sebab time lunch dia buat kerja penyelengaraan Lift ni sorang2...gigih dia mencari rezeki untuk anak bini kan....x tau la apa yang di godek kat lift tu...aku sebenarnya seriau tgok...takut2 lift tu on balik dengan sendirinya kan...yewww....nauzubillah...harap2 xde la sampai macam tu ok....menakutkan plak...semoga allah permudahkan rezeki beliau....amin....



4 comments:

  1. kagum.. ada org tu sanggup jadi penganggur dari buat kerja2 mcm ni.. hurmmm typical malaysian..

    ReplyDelete
  2. takut plak tengok keadaan mcm tu

    ReplyDelete
  3. dah tu sember rezekinya. mudah mudahan dipermudahkan urusan beliau dan rezeki yg berkat.

    ReplyDelete
  4. Moga urusan harian kita semua dipermudahkanNYA..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah