Friday, January 10, 2014

Followers Suriaamanda & Pemberitahuan

Members (928More »






Alhamdulillah....selama 4 tahun lebih blogging aku dah ada 928 followers dah...ada yang aku selalu jejak diorang...ada yang x sempat jejak dan ada yang x jejak langsung...dengan itu aku nak la seru follower2 especially yang tersenarai kat atas ni....tolonglah tinggal kan URL korang untuk aku jejak semula eh..ada separuh dah follow balik...ada tu sebab xde link...x dapat nak follow...nanti x nak ada yang cakap aku sombong plak...i x sombong you...kadang2 terjah balik yang baru2 follow cuma xde link yang ditinggalkan...
kepada yang follow aku...thanks u olls...u olls memang best...nanti aku terjah ketuk pintu rumah korang eh...kadang2 x sempt datang sebab banyak kerja...biasa la hujung tahun ngan awal tahun kan...Follower 928...thanks sebab sudi bertandang...dah follow anda jugak....kepada yang dah singgah selalu jangan serik ye...

Good news to all, aku akan start bagi reward kat top komentator blog ni start bulan ni ye...hadiah untuk 3 orang sahaja..so let us check siapa yang paling kerap datang bertandang nanti...ni bukan nak feeling2 retis ke apa yer...just nak mengeratkan ukhwah dan tanda penghargaan kepada yang sudi meninggalkan jejak...aku tau blog aku ni x seberapa...tp x salah rasanya nak bagi sedikit penghargaan kan....harap2 pemenang bukannya orang yang sama setiap bulan..keputusan akan diumumkan setiap 30hb bermula bulan ini ye....tungguuuuu.......

29 comments:

  1. wahh!! ramainya follower... semoga terus maju jaya dlm dunia blog... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks deqnoor..tp mana boleh lawan deqnoor kan...

      Delete
  2. Hoyeh..hoyeh...SA nak bg adiah utk pengromen plg bnyk. eh. pengkomen la..

    :D

    ReplyDelete
  3. Itulah kan kadang bila tak ada link susah nak carik...

    ReplyDelete
  4. rasanya amanda da penah sampai blog saya..tapi just in case..

    http://ourkizuna.blogspot.com :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah check dah...dah follow...hehehe...thanks dear...

      Delete
  5. selamat berblogging..klu free jmput dtg sini :)

    http://sfaezah.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dear...insyaallah nanti SA singgah ye

      Delete
  6. tahniah beb... dah makin ramai kawan alam maya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks nok...tu la nak kena monitor satu2 x cukup tangan ni

      Delete
  7. nak citer sikitla dulu sy follow blog ni masa time lisa handle sbb lisa follow then sy selalu baca je kisah kat sa ni tp xpenah komen then masa lisa dah xhandle tetiba akak follow blog sy. sedih lak rasa time tu... maknanya kita di unfollow then di follow back.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooooo...yer ke...time lisa eh...maybe i terlepas pandang kot masa tu..xpe2 kita teruskan ukhwah di sini...

      Delete
  8. Dapat reward ke tidak, bila masa nak ke mari, saya datang aje bila berkesempatan tapi memang suka sekali datang harung semua, ya SA. Bukan semata nak mengejar reward yang disediakan. Bagus juga SA ni walaupun ramai followers, cuba juga menjejak mereka kembali.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haloh2...xper2 doakan rezeki SA melimpah ruah..nanti SA bag semua follower SA...hehehe

      Delete
  9. salam. sy pun dah follow blog suria dulu2...link blog suria ada dlm blog list sy. thanks

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh yer ke...x perasan plak...nanti SA masuk tgok eh..

      Delete
  10. Lalalala..meh jenguk.. selalu masuk...tp kadang2 tak tinggal jejak.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye tau...memang perasan selalu jenguk..hehehe.thanks dear for the support

      Delete
  11. Betul kadang link tak ada itu yg rasa terkilan sebab tak dapat nak follow balik..

    ReplyDelete
  12. okay2..dah double check..memang sy dah pollow akak....hahahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  13. Wah.. Ada hadiah pulak lepas ni. Haha

    ReplyDelete
  14. dah ada dlm bloglist SA.. mekaseh.. :)

    ReplyDelete
  15. tahniah.. dah ramai follower blog ini.. semoga terus succes.. :D

    ReplyDelete
  16. tahniah.. dah ramai kawan... :)

    ReplyDelete
  17. 4tahun blogging dah 900+ followers.. keep it up SA..
    I wanna be a top commenter every month.. aci tak?? muahahaha ;P

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah