Monday, January 20, 2014

Semarak Kasih Tengku Ali...

Tajuk kat atas tu mcm gedik kan....tp itu la dia...ingat boleh la tgok Tuanku Mukhriz depan2
Sekalu Tuanku Ampuan ngan anakanda dia jer muncul...Tengku Ali...
Sebenarnya x amik port pun asal acara kat pentas...lebih kepada santai2 berdua bawak Dania jenjalan area karnival tu...pas tu nampak plak mcm diorg tgh tunggu VVIP


X paham la program semarak kasih ni untuk apa....ada tarian...ada fashion show muslimah...


Penari2 kebudayaan tgh tunggu di laluan vvip...


Tuanku Ampuan Besar Tengku Aishah diiringi oleh wife MB NS yg belakang tu...

Wife MB ngan Tengku Ali....

Paling best bila aku hala hp tengku ali terus pandang kat camera hp....
First time ni jumpa tengku ali yang sgt2 berjiwa rakyat macam ayahandanya.... 
Kalau dia ada kat Istana dia akan jogging sekitar tasik or area kampung2 berdekatan...kadang2 bawak bicycle...selalu jadi bualan la....
Dania siap ckp...kenapa x ngurat je...boleh kawen dengan anak raja...ada ke....



16 comments:

  1. Hehehe..amboi dania kemain nak kawinkan mamanya dgn anak raja yer..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. X syg mulut kan....ckp depan2 org plak...

      Delete
  2. hahaha...comel statement anak akak..hadoiii..gelak guling...
    meriah sambutan dia..siap de red carpet
    Ayu mempesonakan! Jom!!! Cantik Berhijab Dengan Fesyen Terkini Shawl Dari Hijabterkini.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minah tu mmg mulut xde insurance...tengku ali tu muda lg kot...

      Delete
  3. Tengku Ali ni anak sulung ke? Umur dia berapa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai. .x pasti la doc....nanti SA selidik eh...

      Delete
  4. mungkin tengku ali tu tau sis nak amik gambar dia kot..tu yang posing skit tuh..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaaa....x jugak...mmg dia lalu betul2 depan SA....

      Delete
  5. owh igtkn tengku mukhriz dlm ariana rose tv3 kol7ptg..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhha...sabar je la..JMR layan jugak rupanya

      Delete
  6. Tak tahu salahsilahlah, SA. Tengku Ali ni nampak cam matured aje aka dah boleh kahwin, anak yang last ke?

    Kalau mama Dania tak boleh kahwin anak raja, usulkan ajelah si Dania ni jadi calon menantu raja..hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaa..tu la..x kuasa la nak amik tau...xmo la..biar dia kawen ngan orang biasa je...

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah