Thursday, January 23, 2014

Penting!!!Jom Peluk Anak Kita...


sumber FB...

Tertarik dengan quotes diatas masa tgok FB tadi dan terpanggil untuk share kat sini plak...
kalau boleh hari2 aku nak peluk anak dara aku si bam bam tuh...sedap woooo peluk dia..badan dah mampat..hahahaha...tp korang yanga ada anak sebesar Dania tu korang sedar x bila anak dah meningkat umur dia x nak di peluk....kenapa erk???aku ni mama dia dapat peluk pun time tido on weekend je...kesian kan?kalau time siang...duk sebelah dia and peluk tiba2 kan...dia boleh cakap rimas la mama....sedih tau....sentap mak ko nak....dulu kecik2 dalam pelukan mama la kamu tido.....habih kalau mama x pelok kamu...mama nak pelok sapa???

10 comments:

  1. Adoi, soalan mama yang last tu, nak kena tolong jawabkan ke? Hehehe...Mama peluklah sapa-sapa yang mama nak :)

    Memang betul, SA. Suka sangat peluk cium anak-anak ni tapi terasa masa cepatnya berlalu, cepat sungguh mereka membesar. Bila dah besar panjang memanglah tak mahu dipeluk dicium lagi. Malulah tu nanti orang nampak manja-manja dengan mak. Sedihkan...

    ReplyDelete
  2. mmg selalu peluk damia...hehe tp anak lelaki aku yg dua org tu dah malu2 kucing klu aku peluk

    ReplyDelete
  3. aiza belum ada anak lagi.. artikel ini berguna bila aiza dah ada anak nanti..

    ReplyDelete
  4. setiap pagi sebelum pi sekolah akan peluk anak2. Mesti!

    ReplyDelete
  5. Akak yg sulung 14 tahun peluk bahu je ahahhaaaa...nak lebih2 tak mo. Cium pipi tu masih buat..

    ReplyDelete
  6. Suatu yg nmpk mudah tp ssh nk buatkn. Klww ank kecik rajin la peluk cium. Bila dh masuk sklh dh jarang nk peluk cium

    ReplyDelete
  7. anak2 saya masih suka dipeluk... faris dah darjah 1 pun tak pernah lagi bagi reaksi tak suka dipeluk....tapi kalau la satu masa jadi macam dania.... ai pun sentap u... huhuhu

    ReplyDelete
  8. kalau dapat peluk dari anak suami/ isteri tiap hari memang best hiii..tak gitu?

    ReplyDelete
  9. iols pun suka peluk anak2 iols
    anak2 mmg suka mama dia ni..tp kdg2 rimas gak..ok ok pasni xmo rimas2 k hehe

    ReplyDelete
  10. nice sharing... nak peluk anak gak.. dan peluk bini.. hehehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah