Thursday, January 23, 2014

Mana Nak Campak Ni......


Dah nak abih January dah kan...tapi masih banyak terima table calendar dan kalendar yang jenis lekap kat dinding tu...ni dapat sebeban lagi....mana aku nak campak ni???
nak bagi kat orang semua cakap dah ada...ada antara korang yang nak tak?kalau ada sila email kat aku alamat korang ye...
suriaamanda@yahoo.com
Boleh aku pos kat korang jer...malas dah aku nak semak2 otak nak simpan kat cubicle aku ni....bukan x appreciate ye u olls....masalahnya dah banyak sangat.....
aku open kat 10 orang yer...table kalendar ni ada 10 jer....
cepat2..sapa cepat dia dapat....


Latest update > semua kalendar dah SOLD OUT ...hahahaha...dah abih di pesan oleh 10 orang terawal ye...

sekian terima kasih...


26 comments:

  1. aikk tak halo halo pun??? sila pos satu ke sini yer kak long... ^_*

    ReplyDelete
  2. diary planner ade tak? kalau ade nak sekali ek....

    ReplyDelete
    Replies
    1. diary planner xde dear...tahun ni x banyak...sila bg alamat ye...

      Delete
  3. xnaklah..byk2 pun nak wat pe hahaha
    iols pun xska simpan byk2 menyemak kan

    ReplyDelete
  4. jap nak email jugaklah.
    hehe sy takde kalender langsung nih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cepat2...sementara ada ni...bg alamat kat email ye...

      Delete
  5. alah.. kalender mcm ni susah nak tengok cuti bila.. kalau kelender kuda kan senang kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. company besar mana ada kalendar kuda dik..hehehehe

      Delete
  6. nak nak. bagi sume pun x pe. ada lg yg x de kalendar ni.

    Rohana Ahmad
    Perbadanan Usahawan Nasional Berhad
    Tkt 13, Blok 1B, Plaza Sentral, Jalan Stesen Sentral 5, 50470 Kuala Lumpur.

    Thnx a lot ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. laaa....sebelah ni jer....xpe2 SA dah masuk sampul dah...x tau la diorang pos ke hantar by hand jer nanti...

      Delete
  7. hahahahaha..sampai berlebih lebih

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni client bank Jepun bagi...menimbun2...ehehhee

      Delete
  8. Replies
    1. dah masuk sampul dah...tunggu nanti ye...minggu depan la tu sampainya..

      Delete
  9. lyn pun dpt byk thn ni.. sampai tak tau nak wat per.
    last2 distribute kat budak2 operator office ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedekah jer la kan Lyn...x semua dapat...

      Delete
  10. aikkk.. tak sempatttttttttttttttttttttttt

    ReplyDelete
  11. Akak beli kalendar kuda letak kat dinding di rumah, kat pejabat ada juga tapi vendor yg bagilah...:)

    ReplyDelete
  12. wah.... banyak orang nak eh kak, :)

    ReplyDelete
  13. sini pun dapat banyak.. tapi saya simpan satu ja.. tu pun kalendar kuda yg ada stand tu.. hehehe...

    ReplyDelete
  14. Mmg x simpan.. Terus bakar aje..

    ReplyDelete
  15. Saya dah let go semua yang berlebihan. Kalau orang bagi selepas bulan Januari dah bermula, memang tak pandang sebelah matalah jawabnya. Ish, sombong pulak rasanya! Banyaklah SA atas meja, bawah meja saya ni bila masuk kerja lepas tahun baru hari tu.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah